Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Βρήκε αντι-Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟ
| 2020-04-04 20:36:00

Βρήκε αντι-Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟ - "Εκδίκηση" για Σιαμπάνη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βρήκε αντι-Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟ - "Εκδίκηση" για Σιαμπάνη!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να επιφυλάσσει αρκετές ανακατατάξεις για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πιθανότατα θα κληθεί να αντικαταστήσει βασικά ονόματα του ρόστερ, των οποίων το μέλλον θεωρείται αβέβαιο για διάφορους λόγους.

Οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να επενδύσουν αρκετά και σε Έλληνες παίκτες, με τον Χρήστο Μανδά να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Ατρομήτου και παρακολουθούν στενά την περίπτωσή, αφού γνωρίζουν πως ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του στη θέση του τερματοφύλακα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κατά το παρελθόν το όνομά του έχει "παίξει" για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Όντας στα 18 του χρόνια ο Μανδάς έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο στον Δικέφαλο. Εξάλλου, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχστον ενός τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Ο Ζίβκοβιτς προβλημάτισε με τη φετινή του απόδοση και ο Πασχαλάκης είχε επίσης σκαμπανεβάσματα, ενώ τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Είναι δεδομένο πως όποιος αποκτήσει τον Μανδά θα έχει στα χέρια του έναν γκολκίπερ, πάνω στον οποίο μπορεί να "χτίσει" και μακροπρόθεσμα να βάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του, εάν φυσικά ο μικρός έχει την εξέλιξη που όλοι εκτιμούν βάσει του πλούσιου ταλέντου του.

Γι' αυτό και αναμένεται να αποτελέσει άμεσα "μήλον της έριδος" μεταξύ των μεγάλων ομάδων της χώρας. Ο ΠΑΟΚ την... πάτησε πέρυσι, με τον Μάριο Σιαμπάνη να φεύγει για τον Ολυμπιακό, φιλοδοξεί όμως να πάρει το αίμα του πίσω, κερδίζοντας τη "μάχη" για τον Μανδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες Κούγια: "Έχει δίκιο ο Μαρινάκης - Καλά, δεν βλέπουν οι ΠΑΟΚτσήδες; - Μακάρι ο Ιβάν να..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags