05/04/20 - 23:22

Ατάκα-φωτιά από Καρέρα για την επανέναρξη - "Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αγώνες..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από Καρέρα για την επανέναρξη - "Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αγώνες..."
1.088views 0shares

ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Την άποψη πως δεν υπάρχει νόημα στη διεξαγωγή αγώνων δίχως φιλάθλους στις εξέδρες εξέφρασε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στην Αθλητική Κυριακή και τόνισε πως το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει μόνο αφού θα έχει περάσει οριστικά ο κίνδυνος για την υγεία όλων εξαιτίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα. επανέλαβε ότι έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης για να συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ιταλία: «Όλα είναι ήσυχα με τους δικούς μου και τους φίλους μου στην Ιταλία, αλλά ανησυχώ και εγώ με ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα μου. Συμφωνώ με τα μέτρα που πάρθηκαν και εδώ στην Ελλάδα και εκεί. Στην Ιταλία όμως άργησαν να πάρουν τα μέτρα και γι αυτό ο ιός ξέφυγε».

Για τις προπονήσεις στην ΑΕΚ που γίνονται στο σπίτι: «Παρακολουθούμε όλους τους παίκτες μας με skype και άλλα μέσα για τον τρόπο που κάνουν προπόνηση. Ελπίζω όλοι να είναι καλά μετά από αυτήν την περιπέτεια».

Για την επανέναρξη του ποδοσφαίρου: «Πρέπει πρώτα να περάσει αυτός ο κίνδυνος για τους παίκτες, το επιτελείο και για τον κόσμο γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αγώνες χωρίς γεμάτες εξέδρες».

Για το μέλλον του: «Είμαι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ. Εδώ και ένα μήνα έχω πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουμε και του χρόνου κανονικά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ