Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παίρνει την ταλεντάρα της Superleague
| 2020-04-07 00:05:00

Ετοιμάζει κίνηση-βόμβα ο ΠΑΟΚ - Παίρνει την ταλεντάρα της Superleague - Αυτός θα... φάει Γιαννούλη!

Sportdog Team
Ετοιμάζει κίνηση-βόμβα ο ΠΑΟΚ - Παίρνει την ταλεντάρα της Superleague - Αυτός θα... φάει Γιαννούλη!

Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να κάνει στροφή στη λογική χτισίματος του ρόστερ του τη νέα σεζόν, επενδύοντας περισσότερο σε ταλαντούχους Έλληνες παίκτες και γι' αυτό το λόγο "χτενίζει" την αγορά της Superleague.

Ο Δικέφαλος παρακολουθεί την περίπτωση του Χρήστου Μανδά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει στα "ραντάρ" του ένας ακόμα νεαρός Έλληνας του Ατρομήτου. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κατράνη, που φέρεται να απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όντας ένας από τους "σουπερλιγκάτους" άσους που έχουν στα υπ' όψιν τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για τον 22χρονο αριστερό μπακ, κάτι που είναι λογικό από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά ανοικτά ζητήματα τόσο με το ρόστερ όσο και με το πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν, μιας και η τωρινή είναι στον... αέρα λόγω κορωνοϊού.

Εντούτοις, το τσεκάρισμα του Κατράνη προδίδει τον τρόπο που θέλει να κινηθεί φέτος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό "παζάρι" και ίσως επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του βασικού αριστερού μπακ της ομάδας, Δημήτρη Γιαννούλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags