Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Μπουχαλάκης: Μπορεί να τον πουλήσει με ένα ποσό πάνω από τα 6 εκατ. ευρώ
| 2020-04-07 12:30:00

Βόμβα στο λιμάνι! Χοντρό χρήμα για Έλληνα μέσα στην πανδημία - Τον "έκραζε" η εξέδρα - Θα κουφαθείς

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα στο λιμάνι! Χοντρό χρήμα για Έλληνα μέσα στην πανδημία - Τον "έκραζε" η εξέδρα - Θα κουφαθείς

Ολυμπιακός - Ανδρέας Μπουχαλάκης: Τσιμίκας, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Γκιλιέρμε, Σα. Τα 3/4 της ενδεκάδας του Ολυμπιακού, ευλόγως, πρωταγωνιστούν σε καθημερινά μεταγραφικά σενάρια. Αν αναλογιστούμε πως ο… όγδοος βασικός πωλήθηκε τον Ιανουάριο (Ποντένσε), για τον ένατο υπήρξαν κρούσεις, αλλά ούτε καν στο παρασύνθημα δεν έφτασε κάθε μία εξ αυτών (Ελ Αραμπί), μας μένουν… δύο που δεν έχουν απασχολήσει τα media.

O ένας, ο Ματιέ Βαλμπουενά, δεν το κουνάει ρούπι (για πολλούς λόγους), κάτι που άλλωστε επικύρωσε και με την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Ποιος μένει; Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Κρητικός είχε απασχολήσει για λίγες μέρες τα media εξαιτίας μιας ερώτησης που είχε κάνει εκπρόσωπος της Μπολόνια, ωστόσο πέραν τούτου ουδέν.

Και αυτό παρότι κάνει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, την σταθερότερη και πιο «γεμάτη» σε χρόνο συμμετοχής. Οι εμφανίσεις του όμως δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Κάθε άλλο. Μπορεί να μην συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως οι εκπρόσωποι του, έχουν φροντίσει να τον «λανσάρουν» πολύ καλά στη γερμανική αγορά (που έχουν καλύτερες και πιο γερές άκρες).

Το ιταλικό ενδιαφέρον (όχι συγκεκριμένα της Μπολόνια) υφίσταται, η πανδημία όμως που έχει χτυπήσει πολύ δυνατά τους γείτονες συνιστά έναν ανασταλτικό παράγοντα (και σοβαρό) για οποιοδήποτε σενάριο (ή και κάτι περισσότερο) ως προς το μεταγραφικό κομμάτι. Εδώ πάντως, ίσως να βρίσκεται και το «κλειδί» της υπόθεσης.

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι αξίωνε ένα ποσό γύρω στα 10 εκατ. ευρώ τον «Μπούχα». Τιμή που προφανώς, τότε, έμοιαζε ιδιαίτερα «φουσκωμένη». Προ πανδημίας ίσως να μην ήταν τόσο, δεδομένου μάλιστα του ιστορικού πωλήσεων των «ερυθρολεύκων», πλέον όμως, με τα όσα εκτιμώνται πως θα ισχύσουν στην επόμενη μέρα της παγκόσμιας κρίσης του κορωνοϊού, οι τιμές θα μειωθούν. Και οι απαιτήσεις ειδικότερα.

Ένα πόσο λοιπόν που θα κινείται μεταξύ 6-8 εκατ. ευρώ θεωρείται ικανό να δελεάσει τον Ολυμπιακό. Και όπως κυκλοφορεί στα… πέριξ του 27χρονου διεθνή Ελληνα, ένα τέτοιο ποσό είναι απολύτως εφικτό να φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι από τις ομάδες (τις δύο συγκεκριμένα) που ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού - Τι ισχύει με τον Πέδρο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags