Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ουσεϊνου Μπα: Ποιος Τσιμίκας; Αυτός έχει τρελάνει τους Άγγλους
Ποδόσφαιρο
| 2020-04-07 18:30:00

Ποιος Τσιμίκας; Άλλος έχει τρελάνει τους Άγγλους - Σκάει... βόμβα με 20 μύρια! Τί θα κάνει ο Ολυμπιακός;

Sportdog Team
Ποιος Τσιμίκας; Άλλος έχει τρελάνει τους Άγγλους - Σκάει... βόμβα με 20 μύρια! Τί θα κάνει ο Ολυμπιακός;

Ολυμπιακός - Ουσεϊνου Μπα: Στη λίστα των παικτών του Ολυμπιακού που κάνουν "γκελ" σε συλλόγους του εξωτερικού έχει προστεθεί για τα καλά και το όνομα του Ουσεϊνού Μπα.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Σενεγαλέζου στόπερ κόντρα σε Άρσεναλ και Γουλβς εντυπωσίασαν τους Άγγλους, οι οποίοι γράφουν για ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του Νησιού.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, για τον Μπα ενδιαφέρονται οι Άρσεναλ και Γουλβς, που είδαν από... πρώτο χέρι τις ικανότητές του, καθώς και η Λίβερπουλ!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν πρόκειται να πωληθεί με... ψίχουλα, καθώς κοστολογείται με 20 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό!

Αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, γίνεται ειδική μνεία στον συμπατριώτη του Μπα, Σαντιό Μανέ, για τον οποίο αναφέρεται πως γνωρίζει καλά τον άσο του Ολυμπιακού και θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog, οι Ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται να πουλήσουν τον Μπα το φετινό καλοκαίρι, αφού βλέπουν ότι οι μελλοντικές προοπτικές του είναι τεράστιες. Ωστόσο, εάν "σκάσει" κάποια πρόταση στο επίπεδο των 20 εκατομμυρίων, όπως γράφουν οι Άγγλοι, όλα είναι πιθανά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags