Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γκιλιέρμε:
| 2020-04-07 20:32:00

"Χρυσάφι" για Γκιλιέρμε! Πάνω από 7.000.000 - Τριπλάσιες αποδοχές στον Βραζιλιάνο - Γίνεται... Ομάρ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χρυσάφι" για Γκιλιέρμε! Πάνω από 7.000.000 - Τριπλάσιες αποδοχές στον Βραζιλιάνο - Γίνεται... Ομάρ!

Ολυμπιακός - Γκιλιέρμε: Για Γκιλιέρμε ακούμε από την αρχή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και Γκιλιέρμε δεν… βλέπουμε! Η αναφορά προφανώς και έγκειται στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου. Κάτι που ξεκίνησε από τις γιορτές, όταν και ουσιαστικά διέρρευσε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία, διατηρήθηκε ως τέτοια και κατά τη διάρκεια των διεθνών παιχνιδιών των «ερυθρόλευκων» με Αρσεναλ και Γουλβς και μετά μας… πρόλαβε ο κορωνοϊός.

Αυτό που πάντως φημολογείται εντόνως τις τελευταίες μέρες είναι πως δεν ευθύνεται μόνο το ξέσπασμα της πανδημίας για την καθυστέρηση στο deal. Και πως πρακτικά δεν… υπάρχει deal, αφού έχει καταγραφεί κάποια διαφορά στις διαπραγματεύσεις, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί αν η φύση της είναι οικονομική (το πιθανότερο) ή κάτι άλλο.

Μάλιστα, ενισχυτική αυτής της αμφισβήτησης των ημερών και της περίεργης φημολογίας είναι και η διαρροή για πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ. Πρόταση που προέρχονταν από μικρομεσαία ομάδα της κινέζικης λίγκας, η οποία όμως προσέφερε τουλάχιστον 3 φορές περισσότερα χρήματα από τα αυτά που τώρα εισπράττει ο Γκιλιέρμε στον Ολυμπιακό.

Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους «ερυθρόλευκους» (φημολογείται πως ξεπερνούσε τα 7 εκατ. ευρώ), με τη διαρροή της να προέρχεται – σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog – από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και όχι του Ολυμπιακού. Κάτι που μεταφράζεται και ως μήνυμα του Βραζιλιάνου προς τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Σε κάθε περίπτωση πάντως, ανεξαρτήτως του που βρίσκεται η υπόθεση, το σίγουρο είναι πως σπάνια η διοίκηση του Ολυμπιακού μοιάζει να πιέζεται από καταστάσεις και ημερομηνίες.

Το συμβόλαιο του Γκιλιέρμε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, οπότε μπαίνοντας στον τελευταίο του χρόνο, οι επιλογές των «ερυθρόλευκων» μπορεί να μοιάζουν… μετρημένες, ανανέωση ή πώληση δηλαδή, ωστόσο όπως αποδεικνύει και η περίπτωση του Ομάρ (δεν ανανέωσε και δεν πωλήθηκε…), τα όσα συνηθίζονται στην ποδοσφαιρική και μεταγραφική πρακτική δεν ακολουθούνται πάντα στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια πανδημία; Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μαρινάκης! Δείτε εξτρέμ που φέρνει - "Ρίχνει" το Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags