Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Να γιατί φορά δύο ρολόγια
| 2020-04-08 19:58:00

Δεν βλέπει την ώρα! Να γιατί ο Μαραντόνα φορά πάντα δύο ρολόγια στο χέρι

Sportdog Team
Δεν βλέπει την ώρα! Να γιατί ο Μαραντόνα φορά πάντα δύο ρολόγια στο χέρι

Αν έχεις ρουφήξει κάθε δευτερόλεπτο του Μουντιάλ, ακριβώς όπως εμείς έχουμε κάνει, αποκλείεται να μην έχεις προσέξει τη λεπτομέρεια. Ο Diego, που πρωταγωνιστεί σε αρκετά πλάνα από τα γήπεδα της Ρωσίας σαν χαρακτηριστική φιγούρα της εξέδρας, συνηθίζει να φορά ένα ρολόι σε κάθε χέρι.

Όλοι γνωρίζουν πως ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής που πάτησε ποτέ χορτάρι έχει κάποιος ιδιαιτερότητες, μερικές εκ των οποίων αγγίζουν και το όριο της παραξενιάς. Αλλά γιατί να χρειάζεται δύο ρολόγια, ένα σε κάθε καρπό;

Μήπως πρόκειται για μια εμμονική επιθυμία συμμετρίας, Μήπως δεν θέλει να αργεί ποτέ και πουθενά και έχει ανάγκη την πλήρη ακρίβεια;

Όχι, δεν είναι τίποτα από αυτά. Η αλήθεια δεν βρίσκεται στους Sex Pistols, αλλά σε συναισθηματικούς λόγους, που έχουν να κάνουν πάντοτε με την μαμά-πατρίδα, Αργεντινή.

Το ένα ρολόι του Diego λοιπόν είναι πάντοτε συντονισμένο στην τοπική ώρα του μέρους που βρίσκεται και το άλλο σε ώρα Αργεντινής. Και αυτό έχει μια λογική, καθώς βρίσκεται μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι προκειμένου να δώσει το παρών σε ένα σωρό events που σχετίζονται με την στρογγυλή θεά, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags