Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Παίκτης του Άρη έδωσε συνέντευξη με φανέλα του Ολυμπιακού!
| 2020-04-08 22:32:00

Φοβερό - Παίκτης του Άρη έδωσε συνέντευξη με φανέλα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερό - Παίκτης του Άρη έδωσε συνέντευξη με φανέλα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Άρης - Ολυμπιακός: Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα και παρουσιάστηκε φορώντας τη φανέλα παίκτη του Ολυμπιακού, συγκεκριμένα του Μαντί Καμαρά, σε μια φωτογραφία από την καθημερινότητά του στο σπίτι!

Μιλώντας στο "oust-france.fr", ο Ροζ αναφέρθηκε στη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω κορωνοϊού και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Θοδωρής Καρυπίδης κάνει ό,τι μπορεί για να πληρώσει τους παίκτες του Άρη παρά τις οικονομικές απώλειες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η κατάσταση είναι ΟΚ. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Αλλά εδώ έλαβαν μέτρα πριν υπάρξει κάποια τραγωδία στη χώρα, κλείνοντας τα σχολεία και τα εστιατόρια. Ο κόσμος σέβεται και τηρεί τα μέτρα κι έτσι βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα σε καθημερινή βάση» και στη συνέχεια αναφέρθηκε για το πώς περνάει στην καθημερινότητά του: «Έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με την οικογένειά μου, να παίξουμε πολλά παιχνίδια, να μαγειρέψω, να φτιάξω κέικ. Πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Συνεχίζω να αθλούμαι. Βγαίνω για τρέξιμο κάθε μέρα και κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη στο σπίτι. Μιας και μένω κοντά στο προπονητικό κέντρο, καμιά φορά πηγαίνω και τρέχω μόνος μου. Το κλαμπ δεν είναι υπεύθυνο, αλλά έχω αποφασίσει να πηγαίνω εκεί για να κάνω ασκήσεις και να διατηρήσω την επαφή μου με τον χλοοτάπητα».

Ο πρώην αμυντικός της Λοριάν, δε δίστασε να πει την άποψή του για τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει ο κορωνοϊός στην οικονομία του ποδοσφαίρου: «Εδώ ακόμη δεν υπάρχει αναστολή συμβάσεων. 

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κάνει ό,τι μπορεί για να μας πληρώσει στο 100%, παρά τις μεγάλες οικονομικές απώλειες. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τηλεοπτικά δικαιώματα ή εισιτήρια. Η κρίση είναι για όλους. Ίσως να μην πάρουμε όλο τον μισθό την πρώτη εβδομάδα, μπορεί τη δεύτερη, θα δούμε», τόνισε ο Ρόουζ.

Για το μέλλον του: «Είχα μία καλή και γεμάτη σεζόν. Δυστυχώς, με τον κορωνοϊό πάγωσαν όλες οι συζητήσεις που είχαν γίνει. Πρέπει να είσαι υπομονετικός και να έχεις πίστη. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Ήρθα στην Ελλάδα για να... αναστήσω τον εαυτό μου κι έχω ερωτευτεί αυτή τη χώρα. Έτσι δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον μου. Απλά ελπίζω ο ιός να μην τα σταματήσει όλα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags