Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Τα δεδομένα για Σάσα και Καφού
| 2020-04-09 12:50:00

"Μπουρλότο" Μαρτίνς! Χαλάει... κλεισμένη μεταγραφή - Προτιμάει άλλον - Κι αν φύγει ο Πορτογάλος;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μπουρλότο" Μαρτίνς! Χαλάει... κλεισμένη μεταγραφή - Προτιμάει άλλον - Κι αν φύγει ο Πορτογάλος;

Από το πουθενά βρέθηκε στην επικαιρότητα ο Καφού, ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού. Η σεναριολογία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, με τα ρεπορτάζ του Αρη να τον φέρνουν στο στόχαστρο των «κιτρίνων». Την ώρα που πέφτει… πάγος σε κάθε ενέργεια που συνεπάγεται δαπάνης, ο Αρης εμφανίστηκε να διεκδικεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για 2,5 ακόμη χρόνια και εισπράττει ετησίως περίπου 500.000 ευρώ!

Η μόνη περίπτωση που μπορεί να δικαιολογηθεί μια τέτοια πρόθεση προφανώς και αφορά τον Σάσα, τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος αρέσει στον Ολυμπιακό και στον Πέδρο Μαρτίνς, είχε γίνει συζήτηση για την απόκτηση του και τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο το 1,2 εκατ. ευρώ που αξίωνε ο Αρης για την παραχώρηση του (ποσό που προβλέπεται ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του) κρίθηκε απαγορευτικό από τους «ερυθρόλευκους».

Ετιμάται πως είναι θέμα επιλογής Μαρτίνς, αν δηλαδή προτιμάει Καφού ή Σάσα και αν χρησιμοποιούσε τον πρώτο ως έμψυχο αντάλλαγμα για να φέρει τον Βραζιλιάνο στον Πειραιά. Δεν ισχύει. Αρέσει στον Πορτογάλο ο Σάσα, ναι, αλλά δική του επιλογή ήταν (και παραμένει) ο Καφού. Με την παραμονή του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό «ανοιχτή» ακόμη (προφανώς, όλα τα σημάδια είναι θετικά, αλλά μόνο τα σημάδια…), είναι σαφές πως δεν μπορεί να γίνει ρεαλιστική συζήτηση για το αν ο Πορτογάλος θέλει τον x ή τον y ποδοσφαιριστή και πως μάλιστα θα «μοίραζε» δυνάμεις για να πετύχει την βέλτιστη προτίμηση του!

Για να μην μακρηγορούμε επ’ αυτού. Καμία απόφαση δεν έχει να πάρει τώρα ο Μαρτίνς. Δεν είναι καν πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο Καφού ως αντάλλαγμα για τον Σάσα, δεν είναι καν σίγουρο πως θα γίνει τελικά κίνηση για τον Βραζιλιάνο (είναι πιθανότατη πάντως) και επίσης, δεν είναι σε καμία περίπτωση δεδομένο πως ο ίδιος ο Καφού θα δεχτεί να μετακομίσει ως αντάλλαγμα, ως δανεικός, ως οτιδήποτε στη Θεσσαλονίκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία! 38 εκατ. το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό - Τσιμίκας και...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags