Facebook Pixel ΑΕΚ: "Οβίδα" στην ΑΕΚ! Πωλείται top όνομα - Ψάχνει ήδη διάδοχο ο Καρέρα - Αποκαλύφθηκε... κατά λάθος!
| 2020-04-09 18:30:00

"Οβίδα" στην ΑΕΚ! Πωλείται top όνομα - Ψάχνει ήδη διάδοχο ο Καρέρα - Αποκαλύφθηκε... κατά λάθος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Οβίδα" στην ΑΕΚ! Πωλείται top όνομα - Ψάχνει ήδη διάδοχο ο Καρέρα - Αποκαλύφθηκε... κατά λάθος!

ΑΕΚ: Βέρντε, Λιβάγια. Ολιβέιρα και Αραούχο. Προσθέστε και τον Μάνταλο. Μια πεντάδα. Αυτοί, κατ’ αρχάς, είναι οι πλέον καλοπληρωμένοι του ρόστερ της ΑΕΚ. Επίσης και οι πιο «προβεβλημένοι». Προφανές πως όπως και αν το φτιάξει το μείγμα ο Μάσιμο Καρέρα, δεν μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθούν όλοι τους στο αρχικό σχήμα.

Και μπορεί οι δύο από τους πέντε να εμφανίζονται σε καθεστώς αν όχι παραχώρησης, τουλάχιστον συζήτησης για πώληση (Λιβάγια, Ολιβέιρα), ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα αναφορικά με την μονιμοποίηση της παραμονής του δανεικού Αραούχο. Εκπεφρασμένη όμως άποψη και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να αγοράσει τον «Τσίνο», επιδιώκοντας πάντως μια επαναδιαπραγμάτευση με τη Λας Πάλμας για τη ρήτρα αγοράς που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Ιανουάριο (2,7 εκατ. ευρώ).

Σε κάθε περίπτωση, τη δεδομένη στιγμή, η εν λόγω πεντάδα, υφίσταται, βρίσκεται στο δυναμικό της ΑΕΚ. Και είναι τέτοια η δομή του συστήματος που όπως και να το αναδιατάξει ο Καρέρα, όλοι, την ίδια στιγμή, δεν χωράνε. Και όμως. Προτεραιότητα όπως καταγράφεται ρεπορταζιακά στην Ενωση είναι η προσθήκη ενός ακόμη εξτρέμ, ενός – όπως χαρακτηρίζεται – βασικού ακραίου.

Εύλογες οι απορίες. Στην προαναφερθείσα πεντάδα, ποιος έξτρα (αφού ήδη μένει τουλάχιστον ένας) θα μείνει εκτός ενδεκάδας; Η, το πιθανότερο όπως τουλάχιστον φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση, ποιος από το συγκεκριμένο κουνιτέτο θα «φαγωθεί», δεν θα βρίσκεται κοινώς στο ρόστερ της Ενωσης – για οποιονδήποτε λόγω, πώληση ή μη αγορά – την ερχόμενη σεζόν;

Προφανής η ανάγκη της ΑΕΚ να γεμίσει τα άκρα της, ασυζητητί, αλλά για να προστεθεί στο ρόστερ βασικός λογιζόμενος ποδοσφαιριστής σημαίνει ουσιαστικά πως κάποιος από τους «5» θα πρέπει να αποχωρήσει. Αλλιώς τα κουκιά και στο γήπεδο και (κυρίως) στο... ταμείο δεν βγαίνουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παιδομάζωμα! Αυτούς θέλει από Ελλάδα η ΑΕΚ - 5 παιχταράδες για 11άδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags