Facebook Pixel ΕΠΟ: Την αναστολή των προσφυγών των κατά των ΠΑΕ αποφάσισε η ομοσπονδία αλλά και την κανονική πληρωμή των μισθών των υπαλλήλων.
| 2020-04-09 19:40:00

Εξελίξεις στην ΕΠΟ – Τι αποφάσισαν για -6 και προσφυγές - Που διαφώνησε ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
 Εξελίξεις στην ΕΠΟ – Τι αποφάσισαν για -6 και προσφυγές - Που διαφώνησε ο Ολυμπιακός!

ΕΠΟ: Την αναστολή των προσφυγών των κατά των ΠΑΕ αποφάσισε η ομοσπονδία αλλά και την κανονική πληρωμή των μισθών των υπαλλήλων.

Αποφάσεις πήρε σήμερα η ελληνική ομοσπονδία και μια από αυτές ήταν η αναστολή των προσφυγών κατά των ΠΑΕ ως τις 30 Ιουνίου, γεγονός που ανακουφίζει τις ομάδες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα έξοδά τους.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης αποφάσισε επίσης να «παγώσουν» και οι πληρωμές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου προς της ΕΠΟ.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος, ανακοίνωσε ότι ο διεθνής ελεγκτικός οίκος (PWC) θα καταγράψει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας για την ΕΠΟ.

Εξάλλου, με ψήφους 16-1 πέρασε η πρόταση για να λάβουν κανονικά ολόκληρους τους μισθούς τους οι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Διαφώνησε μόνο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και εκπρόσωπος της Super League, Τάκης Αγραφιώτης, που πρότεινε αυτό να συμβεί μόνο για όσους λαμβάνουν μέχρι 3.000 ευρώ τον μήνα.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου να επικοινωνήσει με την UEFA ώστε οι όποιες αλλαγές στον κανονισμό αδειοδότησης να τύχουν της έγκρισής της.

Μεταξύ άλλων προτείνεται η κατάργηση της ποινής της αφαίρεσης 6 βαθμών για τις ΠΑΕ που δεν αδειοδοτούνται (την απόφαση θα την πάρει η λίγκα) και η αναστολή της εφαρμογής του κανονισμού για το πλάνο βιωσιμότητας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags