Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Όνομα... ΣΟΚ: Βρήκαν αντι-Μακέντα στον ΠΑΟ - Έρχεται από την τελευταία ομάδα της Superleague!
| 2020-04-09 22:58:00

Όνομα... ΣΟΚ: Βρήκαν αντι-Μακέντα στον ΠΑΟ - Έρχεται από την τελευταία ομάδα της Superleague!

του Νίκου Στεργίου
Όνομα... ΣΟΚ: Βρήκαν αντι-Μακέντα στον ΠΑΟ - Έρχεται από την τελευταία ομάδα της Superleague!

Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Η φημολογία περί πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα το φετινό καλοκαίρι έχει "φουντώσει", ειδικά μετά από πρόσφατη δήλωση του παίκτη, μέσω της οποίας ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί το "σκαλοπάτι", ώστε ο Ιταλός να επιστρέψει σε κάποιο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι Πράσινοι είχαν μεριμνήσει από το χειμώνα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι "έκλεισαν" τον Καρλίτος με ορίζοντα τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Περέα, όμως ίσως χρειαστεί η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη στην επίθεση, ειδικά από τη στιγμή που ο Κολοβός δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες του Γιώργου Δώνη και ουσιαστικά δεν υπολογίζεται αγωνιστικά.

Η λύση είναι πολύ πιθανό να προκύψει εκ των έσω, με την ενεργοποίηση του Δημήτρη Εμμανουλίδη, ο οποίος θα επιστρέψει από τον Πανιώνιο.

Το μεγάλο ταλέντο του Τριφυλλιού έκανε το... αγροτικό του ως δανεικός στη Νέα Σμύρνη και σημείωσε βήματα προόδου με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ενδεχόμενη αποχώρηση του Μακέντα δύναται να του δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να ξαναμπεί στα πλάνα του Δώνη, αλλά και αυξήσει το χρόνο συμμετοχής του.

Άσχετα αν ο μικρός έχει συνηθίσει να κινείται στα άκρα ως εξτρέμ, το κίνητρο της καθιέρωσης είναι τέτοιο που σίγουρα δεν θα τον... χαλάσει η δυνατότητα που του δίνεται, ακόμα κι αν χρειαστεί να μάθει τη θέση του δεύτερου επιθετικού.

Όπως ο Μπουζούκης "βολεύτηκε" στα άκρα για να καλύψει τα "θέλω" του Δώνη, κάτι αντίστοιχο καλείται να κάνει κι ο Εμμανουηλίδης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Xαμός στο Instagram! Ο Γιαννακόπουλος "ανακοίνωσε" προπονητή για τον ΠΑΟ - Είναι Έλληνας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags