Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Καμπετσής θα απασχολήσει τον Βρύζα;
| 2020-04-10 12:30:00

"Ντου" Βρύζα στον Παναθηναϊκό - "Αρπάζει" Έλληνα άσο - "Τελειωμένος" του Δώνη - Πάει στον ΠΑΟΚ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ντου" Βρύζα στον Παναθηναϊκό - "Αρπάζει" Έλληνα άσο - "Τελειωμένος" του Δώνη - Πάει στον ΠΑΟΚ;

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Εχει συνδεθεί με διάφορα. Επισήμως, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος έχει αφήσει από το τέλος του περασμένου φθινοπώρου το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή στην κρεμάστρα, φορώντας εκ νέου αυτό του ατζέντη. Σε συνεργασία με τον Ζήση Βρύζα, με ιδιαίτερη και σαφή σχέση – συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, οι δυο τους έχουν κινηθεί αρκετά από τότε στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Ελλάδας.

Είτε αξιοποιώντας τον μανδύα της συνεργασίας με τον «δικέφαλο», κάτι που σαφώς γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι των πρωταθλητών, είτε με την… παραδοσιακή τακτική και πρακτική ατζέντηδων, διεκδικώντας ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα. Αρκετούς νέους, κακά τα ψέματα, στο πελατολόγιο τους δεν έχουν προσθέσει. Κακό βέβαια δεν είναι, αφού όπως ψιθυρίζεται στα ποδοσφαιρικά στέκια, οι δυο τους είναι σε οτιδήποτε αφορά τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Πωλήσεις, προσθήκες, ακαδημίες, τα πάντα.

Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει – ίσα ίσα – την αναζήτηση τους για πελάτες. Και αυτός που εδώ και λίγο διάστημα, μερικές εβδομάδες, αποτελεί πλέον μέλος του πελατολογίου τους, είναι ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν βρήκε τον ρόλο και τον χρόνο που θα ήθελε στους «πράσινους», κάτι που βάσει των όσων φαίνεται πως θα ισχύουν στην επιθετική τους γραμμή και την ερχόμενη χρονιά, δύσκολα θα μεταβληθεί, οπότε βρίσκεται στην αναζήτηση νέας στέγης.

Ηρθε και κόλλησε λοιπόν η αλλαγή εκπροσώπου (άλλος τον έφερε στον Παναθηναϊκό, αφού πρώτα τον είχε πάρει από τον Ολυμπιακό μετακομίζοντας στα τσικό της Ντόρτμουντ), που σίγουρα λόγω και του παρελθόντος του Διαμαντόπουλου με τον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του (ενόσω λειτουργούσε ως άτυπος τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» όταν στον πάγκο ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης), επιτρέπει αρκετή ίντριγκα και (παρα)φιλολογία.

 ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έτσι έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Μάντζαρης – "Τρώει" κορυφαίο όνομα για να φορέσει τα πράσινα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags