Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Έτσι τελειώνει του Πρίγιοβιτς! Σκληρά παζάρια με τον Σέρβο "φονιά"
| 2020-04-10 22:45:00

Έτσι τελειώνει του Πρίγιοβιτς! Σκληρά παζάρια με τον Σέρβο "φονιά" - Τι ζητάει - Ποιος κορωνοϊός…

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι τελειώνει του Πρίγιοβιτς! Σκληρά παζάρια με τον Σέρβο "φονιά" - Τι ζητάει - Ποιος κορωνοϊός…

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: O κορωνοϊός δημιουργεί νέα δεδομένα. Παντού και στο κάθε τι. Δημιουργεί, ενδεχομένως και ευκαιρίες, νομικά κενά και πρωτάκουστες σκέψεις για «τρύπες» και «παραθυράκια» σε υφιστάμενα συμβόλαια. Κάτι τέτοιο δημιούργησε η πρόσφατη παραβίαση της καραντίνας για την οποία έγινε τσακωτός στο Βελιγράδι από τις τοπικές αστυνομικές αρχές ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος φουνταριστός είναι εκτός πλάνων της Αλ Ιτιχάντ, από το περασμένο ουσιαστικά καλοκαίρι αναζητείται φόρμουλα για να αποδεσμευτεί και οι συμπατριώτες του αξιοποίησαν αυτή την εξέλιξη εκτιμώντας πως επειδή ακριβώς προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του σε περίπτωση που θίξει με τη συμπεριφορά του το κύριος και το image της Αλ Ιτιχάντ, είναι πιθανό το club της Σαουδικής Αραβίας να κινήσει διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσει στην καταγγελία του συμβολαίου του «Πρίγιο» και να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς την καταβολή αποζημίωσης.

Και αυτό είναι το «ζουμί» εδώ, αφού για την εναπομείνασα τριετία που δεσμεύεται με συμβόλαιο ο 28χρονος φουνταριστός έχει λαμβάνει κοντά στα 16 εκατ. ευρώ! Ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται οι (ετήσιες) προμήθειες των μάνατζερ που διαχειρίστηκαν τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Θα ήταν πολύ καλό – για την Αλ Ιτιχάντ φυσικά – για να είναι αληθινό. Ο sportdog ψάχτηκε, ρώτησε και οι απαντήσεις που πήρε ήταν κατηγορηματικές: δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να προβεί ο σύλλογος σε καταγγελία συμβολαίου για τον συγκεκριμένο λόγο και να καταφέρει να κερδίσει την αποφυγή αποζημίωσης.

Ο Πρίγιοβιτς θα αποχωρήσει από την Τζέντα αυτό το καλοκαίρι, όχι όμως με αυτόν τον τρόπο. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή που θα ικανοποιεί τους πάντες. Και είναι αρκετοί αυτοί που πρέπει να ικανοποιηθούν, χωρίς ο… κορωνοϊός να μπορεί να το κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνα παικταρά φέρνει ο Σαββίδης – Έκανε… όργια φέτος – Κίνηση με υπογραφή Πάμπλο Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags