Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έγκλημα" με Βαρέλα στην Τούμπα
| 2020-04-11 10:45:00

"Πετσοκόβουν" Βαρέλα! Τραβούν τα μαλλιά τους στην Τούμπα - Έκαναν "έγκλημα" - Τον... χαρίζουν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Πετσοκόβουν" Βαρέλα! Τραβούν τα μαλλιά τους στην Τούμπα - Έκαναν "έγκλημα" - Τον... χαρίζουν!

Αν στον ΠΑΟΚ μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, ακριβώς τέτοια εποχή πέρυσι, ποτέ, μα ποτέ δεν θα προχωρούσαν στην ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα. Όχι βάσει των μέχρι τότε επιδόσεων του Αφρικανού στόπερ, αλλά βάσει των όρων που του προσφέρθηκαν προκειμένου να «δέσει» στην Τούμπα.

Κοινώς, αναπροσαρμοσμένο τριετές συμβόλαιο, ως το καλοκαίρι του 2022, έναντι συνολικών απολαβών που ξεπερνάνε τα 3 εκατ. ευρώ. Και αυτό για έναν ποδοσφαιριστή στα 31 του, ο οποίος έτσι δεσμεύονταν με ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα μέχρι τα 34 του.

Η φετινή εικόνα του Βαρέλα, επ’ ουδενί δεν δικαιολόγησε την επένδυση που έγινε πέρυσι. Η ακόμη ακόμη και την πλουσιοπάροχη ανταμοιβή του. Κακές εμφανίσεις, καμία σχέση με την προ διετίας απόδοση του, έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, όπου και επέστρεψε κυρίως λόγω του τραυματισμού του Κρέσπο, για να αντιμετωπιστεί περίπου ως… λύση ανάγκης μέχρι και τον δικό του τραυματισμό.

Το νέο οικονομικό πλαίσιο που πλέον δομείται και εξαγγέλθηκε στον ΠΑΟΚ, δεν ήταν δυνατόν να μην «πιάσει» και τον Βαρέλα. Προς στιγμήν, θέμα περικοπής μισθών δεν τίθεται στον «δικέφαλο». Σίγουρα όμως, η πρόθεση των υπευθύνων του συλλόγου είναι να περιοριστούν τα συμβόλαια που θεωρούνται υψηλά, κοινώς… επταψήφια.

Γι’ αυτό και όσοι τα έχουν είτε θα αποχωρήσουν, είτε αν ανανεώσουν, θα το κάνουν με σημαντικά μικρότερες απολαβές. Για τον Βαρέλα, ο οποίος δεσμεύεται με δύο χρόνια ακόμη, θα πρέπει να γίνει… συζήτηση. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog αυτό θα γίνει σίγουρα, με τον ΠΑΟΚ να προτείνει στον 32χρονο στόπερ μείωση αποδοχών, ενώ φυσικά κανείς στον «δικέφαλο» δεν θα πει όχι αν προκύψει πρόταση που θα κάνει στον ίδιο τον Βαρέλα (αυτονόητο πως σε αυτό το πλαίσιο, στον ΠΑΟΚ τον… χαρίζουν).  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλληνα παικταρά φέρνει ο Σαββίδης – Έκανε… όργια φέτος – Κίνηση με υπογραφή Πάμπλο Γκαρσία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags