Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι τον εκτοξεύει ο Μαρινάκης
| 2020-04-11 12:17:00

"Τρέλα" Μαρινάκη! Έτσι εκτοξεύει τον Ολυμπιακό - Απίστευτο τι πάει να κάνει - Τινάζει την μπάνκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρέλα" Μαρινάκη! Έτσι εκτοξεύει τον Ολυμπιακό - Απίστευτο τι πάει να κάνει - Τινάζει την μπάνκα!

Σισέ, Μπα, Καμαρά, ο… άλλος Καμαρά, ο αριστερός μπακ που ακόμη δεν έχουμε δει. Τα «λαβράκια» που έχει διαλέξει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια από τις μικρές κατηγορίες του γαλλικού ποδοσφαίρου. Και σίγουρα βάσει της εξέλιξης που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές αυτοί, μόνο μετανιωμένοι δεν είναι οι «ερυθρόλευκοι» από τις συγκεκριμένες επιλογές, αλλά και τη γενικότερη πολιτική τους να επιχειρήσουν το «άνοιγμα» στην γαλλική αγορά, στο συγκεκριμένο πάντα – εφικτό για μια ελληνική ομάδα – επίπεδο.

Τα κοινά των τεσσάρων; Απαντες προέρχονται από τις ομάδες της Κορσικής, Αζαξιό και Γκαζελέκ και αποκτήθηκαν είτε ως ελεύθεροι είτε με τον Ολυμπιακό να αξιοποιεί την επικείμενη «ελευθερία» τους και να τους κλείνει έναντι ελάχιστου ποσού. Παράλληλα, οι ομάδες τους εκείνη την εποχή που αποκτήθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν πρωταγωνιστούσαν στη ligue 2, περιορισμένες σε μάχη παραμονής.

Στο διάστημα της πανδημίας, τα σενάρια που συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με ποδοσφαιριστές από την αγαπημένη του Γαλλία, δεν λείπουν. Πρώτα προέκυψε το όνομα του Κουγιατέ, του στόπερ από το Μάλι, ο οποίος αγωνίζεται στην Τρουά (η οποία συνδέθηκε και με σενάρια αγοραπωλησίας μετοχών από τον Βαγγέλη Μαρινάκη), ακολούθησε ο αριστερός μπακ της Αζαξιό, Ουάρ, ενώ σήμερα, υπάρχουν αναφορές για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 19χρονο μέσο της Τουλούζ, Κονέ.

Αρκετές οι διαφορές σε σχέση με την μέχρι στιγμής πρακτική και στόχευση των «ερυθρόλευκων», όλες ενδεικτικές της προόδου και της προσπάθειας τους να αλλάξουν επίπεδο στην συγκεκριμένη αγορά. Αφενός οι τρεις ποδοσφαιριστές δεσμεύονται όλοι με συμβόλαιο στις ομάδες τους!

Αφετέρου, άπαντες δεν βρίσκονται σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Ο Κουγιατέ αγωνίζεται στην 4η της Ligue 2 Τρουά, ο Αουάρ στην 3η Αζαξιό, ομάδες δηλαδή που διεκδικούν την άνοδο τους στο σαμπιονά. Εκεί αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Τουλούζ, παίζοντας 13 μάλιστα παιχνίδια ο Κονέ, ο οποίος εξαιτίας του βέβαιου υποβιβασμού της έχει βρεθεί στη «βιτρίνα» της, συγκεντρώνοντας είναι η αλήθεια πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από γαλλικές (και όχι μόνο) ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Αυτόν τον παίκτη παίρνει από τον Κούγια ο Ολυμπιακός - Θα... τρελαθεί ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags