Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Χαμός για Κάτσε, Ουάρντα - Πού θα πάρουν μεταγραφή
| 2020-04-11 20:30:00

Χαμός για Κάτσε, Ουάρντα - Πού θα πάρουν μεταγραφή - "Δώρα" Σαββίδη - "Τρελαμένος" Κούγιας!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός για Κάτσε, Ουάρντα - Πού θα πάρουν μεταγραφή - "Δώρα" Σαββίδη - "Τρελαμένος" Κούγιας!

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Αν και ακόμα κανείς δεν γνωρίζει εάν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό, ήδη οι ομάδες έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε, εφόσον όλα επανέλθουν στην κανονικότητα, το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει χρόνος και θα πρέπει οι μεταγραφικές τους κινήσεις να γίνουν γρήγορα. Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν, που συμμετέχει και στην ομάδα εργασίας της Σούπερ Λιγκ που εξετάζουν την κατάσταση, τις ζημιές και τα ενδεχόμενα για να συνεχιστεί η σεζόν, ήδη… τρέχει το πλάνο για την επόμενη.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον κόουτς Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ήδη απέρριψε τρεις προτάσεις για τον τερματοφύλακα Έγκμουντουρ Κρίστινσον (δύο από Ελλάδα) για τον οποίο ζητάει μισό εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, η μεγάλη κίνηση που κυνηγάει είναι άλλη και δεν αφορά κάποια προσθήκη, αλλά δύο παραμονές.

Αναφερόμαστε στους Έργκους Κάτσε και Αμρ Ουάρντα, οι οποίοι το περσινό καλοκαίρι ήρθαν στη Λάρισα ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπήρχε ομάδα για να παίξουν και στην Τούμπα δεν τους ήθελαν. Τώρα όμως, υπάρχει χρόνος και οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να τους δώσουν αλλού, ώστε να έχουν κάποιο κέρδος, εξέλιξη που σε καμία περίπτωση δεν βολεύει την ΑΕΛ.

Ο Κούγιας θέλει όσο τίποτα να κρατήσει και τους δύο στην ομάδα, όμως είναι δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις και ακριβές. Ο Κάτσε έχει συμβόλαιο 480.000 ευρώ και ο Ούαρντα 540.000 ευρώ, χρήματα που δεν είναι δυνατόν να δώσει η Λάρισα. Ούτε στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ δεν υπάρχουν πολλά τέτοια συμβόλαια πλέον και σίγουρα μετά το τέλος της περιπέτειας με τον κορωνοϊό, Αλαφούζος και Μελισσανίδης θα προχωρήσουν σε περικοπές.

Για να μείνει λοιπόν στη Λάρισα έστω ένας από τους δύο, ο Ουάρντα για παράδειγμα που έχει συνηθίσει στην πόλη και όπως λέει δεξιά και αριστερά περνάει πολύ καλά, θα πρέπει να κάνει ξανά… δώρο στον Κούγια ο Σαββίδης και να τον στείλει στην ΑΕΛ πληρωμένο!

Βέβαια, εάν δεν μείνουν στον ΠΑΟΚ, ενδεχόμενο που δεν προκύπτει από πουθενά, τότε μοιάζει απίθανο τόσο ο Κάτσε όσο και ο Ουάρντα να βρουν ομάδα που θα τους δώσει αυτά τα χρήματα. Εκεί ποντάρει ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» και ελπίζει πως στο τέλος θα βρει κοινή γραμμή με τον Σαββίδη για να κλείσει το μεγάλο deal. Μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο, αλλά θα το παλέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλληνα παικταρά φέρνει ο Σαββίδης – Έκανε… όργια φέτος – Κίνηση με υπογραφή Πάμπλο Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags