Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Κατράνης: Θα γίνει ο αντι-Γιαννούλης στον Δικέφαλο;
| 2020-04-14 13:45:00

Άρχισαν οι εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ! Απίθανος Έλληνας για αντι-Γιαννούλης - Τον παίρνει... τσάμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Άρχισαν οι εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ! Απίθανος Έλληνας για αντι-Γιαννούλης - Τον παίρνει... τσάμπα

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Κατράνης: Δεδομένη και… δημοσιοποιημένη, έστω σε επίπεδο διαρροών, η πρόθεση του Δικέφαλου να επενδύσει σε αγορές εντός συνόρων το ερχόμενο καλοκαίρι. Ισως και υποχρεωτική η εν λόγω στροφή, αφού οι λέξεις εξορθολογισμός και αυτάρκεια κυριαρχούν στη νέα πραγματικότητα, μεταγραφική και οικονομική, του «δικεφάλου».

Από τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν τις περασμένες ημέρες ως μέρος της στόχευσης του ΠΑΟΚ, αυτό του Αλέξανδρου Κατράνη. Δεδομένη η αναζήτηση αριστερού μπακ, είτε βασικού (σε περίπτωση πώλησης Γιαννούλη) είτε συμπληρωματικού, ο Κατράνης ταιριάζει στο ηλικιακό προφίλ που έχουν θέσει στον «δικέφαλο», αφού σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνει τα 22 του χρόνια, έχοντας ήδη μια τριετία επαγγελματισμού στα πόδια του.

Ανήκει στην Σεντ Ετιέν, έχει δύο χρόνια ακόμη συμβολαίου, με τον Ατρόμητο να έχει option αγοράς του που εκπνέει στα τέλη Μαΐου. Δεν θα γίνει χρήση της από τους Περιστεριώτες, δύσκολα όμως ο διεθνής με την Ελπίδων ακραίος μπακ θα παραμείνει στους «στεφανουά», οι οποίοι θα συζητούσαν το οτιδήποτε προκειμένου να αποδεσμευτούν, αρκούμενοι πιθανότατα σε ένα συμβολικό ποσό για την παραχώρηση του και κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. 

Αυτά τα γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε γνωρίζουν αναλυτικά το τι ισχύει για τον Κατράνη εδώ και μήνες. Απόφαση για να κινηθούν για την απόκτηση του δεν έχει ληφθεί και το πιθανότερο είναι πως δεν θα παρθεί καμία σχετική απόφαση μέχρι να τελεσιδικήσει (για παράδειγμα) η ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια, αλλά και το πέρας του δανεισμού του από τον Ατρόμητο.

Δεδομένα πάντως ο ποδοσφαιριστής όντως ενδιαφέρει τον «δικέφαλο» και βρίσκεται στη λίστα του, ενδεχομένως και ψηλότερα από κάθε άλλον για τη θέση του αριστερού μπακ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο με τον παππού στον ΠΑΟΚ - Μένει μια ακόμα σεζόν - Δεν είναι ο Βιεϊρίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags