Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σιγά που δεν θα έβρισκε τον δρόμο του στα σενάρια και στα πρωτοσέλιδα ο Ρούμπεν Σεμέδο
| 2020-04-15 10:55:00

"Τελείωσε" Σεμέδο ο Ποντένσε - Αυτή η ομάδα τον "αρπάζει" - Deal με 20.000.000 μέσα στην πανδημία!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελείωσε" Σεμέδο ο Ποντένσε - Αυτή η ομάδα τον "αρπάζει" - Deal με 20.000.000 μέσα στην πανδημία!

Ολυμπιακός: Σιγά που δεν θα έβρισκε τον δρόμο του στα σενάρια και στα πρωτοσέλιδα ο Ρούμπεν Σεμέδο. Η αλήθεια είναι πως για τον Πορτογάλο στόπερ αυτά περιορίζονται και προέρχονται στην/από την πατρίδα του, όμως τις τελευταίες μέρες οι αναφορές είναι καθημερινές και συνεχώς εμπλουτισμένες.

O sportdog ψάχτηκε στην Πορτογαλία και έχει λεπτομέρειες αναφορικά με τα όσα γράφονται και λέγονται εκεί. Ξεκίνημα με το τελευταίο δημοσίευμα που θέλει την Σπόρτινγκ να έχει τον διεθνή στόπερ στη λίστα της εξετάζοντας την περίπτωση να κινηθεί για την επιστροφή του στο «Αλβαλάδε». Χωρίς φιοριτούρες και αναλύσεις, απλώς θα πούμε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.

Ούτε τα «λιοντάρια» ενδιαφέρονται για τον Σεμέδο ούτε και υπάρχει περίπτωση να μπουν ποτέ σε διεκδίκηση αγοράς του από τον Ολυμπιακό. Αυτό διευθετήθηκε, όπως ισχυρίζονται στην Πορτογαλία, από τις διαπραγματεύσεις και τη συμφωνία των δύο συλλόγων για τη ρήτρα του Ντάνιελ Ποντένσε. Μέσω αυτής άλλωστε, άρθηκε και το πέναλτι που ίσχυε σε περίπτωση επαναπατρισμού του Σεμέδο για ομάδα άλλη πλην της Σπόρτινγκ.

Και εδώ λοιπόν μπαίνουμε στην ουσία: Πόρτο και Μπενφίκα. Αμφότερες βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ, αμφότερες δεν αρέσκονται σε δαπανηρές αγορές – όπως εκτιμάται πως θα είναι αυτή του Σεμέδο -, αμφότερες έχουν τον Πορτογάλο αμυντικό στο ραντάρ τους, αλλά…

Οι «δράκοι» δεν θα ασχοληθούν. Προτιμούν να «βγάλουν» στόπερ από το ρόστερ τους (και στόπερ που είχαν δώσει δανεικούς φέτος), ενώ αν μπουν στη διαδικασία αγοράς, προτιμούν άλλες αγορές και διαφορετικές ηλικίες. Οι Λουζιτανοί είναι αλήθεια πως εμφανίζονται – για διάφορους λόγους – πιο «ζεστοί» για τον Σεμέδο. Περιμένουν να πουλήσουν το καλοκαίρι (βασικοί υποψήφιοι οι Ντίας, Ζαρντέλ), με τον Ολυμπιακό (και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή) έχουν εξαιρετικές σχέσεις και δίαυλο, ερωτηματικό όμως είναι αν σε συνθήκες πανδημίας θα μπουν σε διαδικασία να προσφέρουν ένα ποσό που εκτιμάται πως είναι γύρω στα 20 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο.

Τόσες αναμένεται να είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού, με τους υπευθύνους του σε κάθε περίπτωση να έχουν – υπό κανονικές συνθήκες – θέσει χρονικά την πώληση του Σεμέδο το επόμενο καλοκαίρι και όχι αυτό που έρχεται. Τώρα, αν προκύψει πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» του συλλόγου (δεν «ακούει» τίποτα λιγότερο από 15 εκατ. ευρώ), αλλάζει το πράγμα. Για την Πορτογαλία  πάντως, σύμφωνα  με το ρεπορτάζ μας, μόνο Μπενφίκα κρατήστε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα πάθει πλάκα ο Τσιμίκας! Αυτές οι δύο ομαδές θέλουν Καμαρά - Με τη μία στο top class επίπεδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags