Facebook Pixel Ολυμπιακός: Την έγκριση του για τον Λούκας Σάσα ο Πέδρο Μαρτίνς την έχει δώσει από τον περασμένο Ιανουάριο
| 2020-04-15 14:00:00

Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνς! Αυτόν παίρνει, αν μείνει στον Ολυμπιακό - Παικταράς από Superleague!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνς! Αυτόν παίρνει, αν μείνει στον Ολυμπιακό - Παικταράς από Superleague!

Ολυμπιακός: Την έγκριση του για τον Λούκας Σάσα ο Πέδρο Μαρτίνς την έχει δώσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε όμως για διάφορους λόγους στον Ολυμπιακό προτίμησαν να μην κινηθούν για τον Βραζιλιάνο μέσο του Αρη επιλέγοντας την (σαφώς οικονομικότερη σε επίπεδο αγοράς) επιλογή του Καφού.

Αν υπάρχει ένας παίκτης από την εγχώρια αγορά που δεν έχει χάσει αξία στη μετοχή του εν όψει του επερχόμενου καλοκαιρού αναφορικά με την αξιολόγηση των «ερυθρόλευκων» αλλά και τις πιθανότητες που υπάρχουν για να γίνει κίνηση αγορά του, αυτός εξακολουθεί να είναι ο Σάσα.

Ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του μέσου που θέλει ο Ολυμπιακός, ενός δηλαδή μέσου που θα είναι συμπληρωματικός σε όσους υπάρχουν στη μεσαία γραμμή και θα μπορεί να δώσει ανάσες στους βασικούς. Δεν θα έρθει για τέτοιος, ούτε και φυσικά προαλείφεται για να γίνει βασικός σε περίπτωση πώλησης του Καμαρά. Κάθε άλλο.

Απόφαση πάντως δεν έχει παρθεί για την αγορά του. Ούτε καν για κίνηση. Αυτήν την στιγμή άλλωστε ο Ολυμπιακός διαθέτει τέσσερις χαφ: Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά και Καφού. Ο Μαρτίνς, σε περίπτωση που παραμείνει, θα ήθελε αυτός ο αριθμός να αυξηθεί κατά έναν ποδοσφαιριστή. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Σάσα όντως θα «έδενε» άψογα στον προγραμματισμό και στο πλάνο των «ερυθρόλευκων».

Σε καμία περίπτωση όμως για δαπάνη βάσει της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του για εντός των συνόρων μεταγραφή και φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ. Τέτοιο ποσό δεν πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός. Τελεία και παύλα. Η πετυχημένη συνταγή των ανταλλαγμάτων, κάτι που άλλωστε θέλει και επιδιώκει και ο Αρης, θα πέσει σίγουρα στο τραπέζι, με τις διαθέσιμες επιλογές των «ερυθρόλευκων» να είναι και αρκετές και σίγουρα ικανές να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των «κίτρινων».

Συμπερασματικά και καταλήγοντας. Σε περίπτωση που παραμείνει ο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι πιθανότητες να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο Σασά ξεπερνάνε το 50%...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάνει βασικό παιχταρά ο Ολυμπιακός; Ποιος Τσιμίκας και Καμαρά - Εμπόδια στην παραμονή του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags