Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα φύγει κόσμος και κοσμάκης από το Τριφύλλι το καλοκαίρι!
| 2020-04-15 15:45:00

Πράσινη "καταιγίδα"! Σκάνε μαζικές αποχωρήσεις - Στον "αέρα" βασικοί παίκτες - Διαβάστε 7 ονόματα!

του Νίκου Στεργίου
Πράσινη "καταιγίδα"! Σκάνε μαζικές αποχωρήσεις - Στον "αέρα" βασικοί παίκτες - Διαβάστε 7 ονόματα!

Παναθηναϊκός: Εδώ στον sportdog το «φωνάζουμε» σε κάθε ρεπορτάζ, φαίνεται όμως πως δεν αποτελεί κοινό τόπο. Το τελευταίο που απασχολεί τις ομάδες, τουλάχιστον τις ελληνικές, τη δεδομένη στιγμή, την εποχή της πανδημίας είναι ο αγωνιστικός τους σχεδιασμός. Για την ακρίβεια, αυτός δεν διαμορφώνεται χωρίς να έχει φιξαριστεί, να έχουν διαμορφωθεί πλήρως τα οικονομικά δεδομένα που θα προκύψουν από την πανδημία.

Κάτι που εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα παρθούν αναφορικά με την επανέναρξη και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ζημιές θα γράψουν όλες οι ομάδες. Το μέγεθος τους θα κριθεί από το χρονοδιάγραμμα επιστροφής σε μια μορφής κανονικότητα. Μέχρι τότε, μέχρι να προσδιοριστούν αυτά τα επίπεδα, τίποτα απολύτως δεν κινείται, καμία απόφαση δεν λαμβάνεται.

Στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα, τα… κουμάντα τους τα έχουν κάνει προ της έναρξης της κρίσης, τουλάχιστον στο επίπεδο των εκκρεμών ανανεώσεων και συζητήσεων για επεκτάσεις συμβολαίων. Με Ινσούα, Γιόχανσον και Βαγιαννίδη, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, έχουν γίνει συγκεκριμένες κινήσεις. Τεράστια η διαφορά με τον Αργεντινό, καμία… επαφή με τον Σουηδό, στασιμότητα (και ενδεχόμενη μάλιστα αλλαγή δεδομένων…) για τον «Βάγια».

Η δεύτερη  κατηγορία είναι η διαπραγμάτευση με αυτούς τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του ’21. Δώνης, Πούγγουρας, Σένκεβελντ και Μακέντα δηλαδή. Επίσης και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, ό,τι έχει γίνει έχει γίνει προ κρίσης. Συγκεκριμένη η πρόταση με αύξηση 10% στον Δώνη, συγκεκριμένη πρόταση στον Πούγγουρα, μικρή διαφορά, με πρόθεση εκ μέρους του συλλόγου να καλυφθεί, καμία συμφωνία όμως όπως κυκλοφόρησε.

Για τον Ολλανδό μια πρώτη, διερευνητική επαφή, όχι όμως νούμερα και κάτι άλλο, ανάλογο το πλαίσιο και με τον Μακέντα, παρότι στον Παναθηναϊκό από τις συνεχείς διαρροές που προκύπτουν από την πλευρά του Ιταλού επιθετικού γνωρίζουν επακριβώς προθέσεις και δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό - Χάνουν λεφτά - Τι θα συμβεί τώρα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags