Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Κορυφαία ομάδα πουλάει τον μπακ της 40.000.000 και τα δίνει για Τσιμίκα;
| 2020-04-15 22:45:00

Πέρα από κάθε λογική! Κορυφαία ομάδα πουλάει τον μπακ της 40.000.000 και τα δίνει για Τσιμίκα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Πέρα από κάθε λογική! Κορυφαία ομάδα πουλάει τον μπακ της 40.000.000 και τα δίνει για Τσιμίκα;

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Μεταγραφικά σενάρια, αυτήν την εποχή, αφθονούν. Μεταγραφική πραγματικότητα όμως, δεν υπάρχει. Αυτό το κρατάμε για κάθε τι, είτε κυκλοφορεί, είτε αναπαράγεται, είτε γράφεται και διαβάζεται. Με αυτό κατά νου θα πρέπει να εξετάζεται το κάθε τι αυτής της εποχής που έχει το έστω και ελάχιστο μεταγραφικό υπόβαθρο.

Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα ενδεχομένως και… υπερβατικό της παραπάνω διαπίστωσης. Ο «Τσίμι», χωρίς υπερβολή, «παίζει» παντού. Και όχι αδικαιολόγητα. Ο χαρακτηρισμός του πιο «καυτού» αριστερού μπακ της Ευρώπης στο επερχόμενο καλοκαιρινό παζάρι δεν μοιάζει αδικαιολόγητος. Και όταν εμπλέκονται ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεκάδες εκατομμύρια, τότε υπάρχει έξτρα στοιχειοθέτηση.

Από τον συγκεκριμένο χορό θα πρέπει να αποκλείσουμε την Πόρτο. Ο sportdog το έχει καταγράψει και στο παρελθόν, το update που κάναμε ρωτώντας στην Πορτογαλία, δεν άλλαξε τίποτα. Οι «δράκοι» θα πουλήσουν το καλοκαίρι τον δικό τους περιζήτητο αριστερό μπακ, τον Αλεξ Τέλες, εισπράττοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του (40 εκατ. ευρώ), οπότε είναι λογικό να βγουν στην αγορά αναζητώντας τον διάδοχο του.

Αυτός όμως δεν θα είναι ο Τσίμικας. Ναι, scouting – και μάλιστα εκτεταμένο – έχουν κάνει στον διεθνή αριστερό μπακ, όμως, η Πόρτο δεν εμπλέκεται σε μεταγραφές +20 εκατ. ευρώ. Δεν είναι αυτής της λογικής, δεν έχει διαχρονικά αυτή τη φιλοσοφία. Δεν υπάρχει λοιπόν η παραμικρή περίπτωση οι «δράκοι» να μπουν σε διαδικασία παζαριού ή ακόμη ακόμη να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Γι’ αυτούς ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης που δεν τους αφορά, είναι εκτός της αγοράς τους, οπότε εύκολα και με ασφάλεια μπορούμε να αφαιρέσουμε από τη λίστα των υποψηφίων του άσου του Ολυμπιακού την Πόρτο, ανεξαρτήτως τι και εφεξής θα συνεχίσει να κυκλοφορεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στον… αέρα ο παικταράς του Ολυμπιακού – Γι’ αυτό δεν υπογράφει – Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags