Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έχασε μέσα από τα χέρια του τον Μάρκο Πιάτσα!
| 2020-04-16 11:40:00

Ποια Ξάνθη; "Έγκλημα" μεγατόνων στον ΠΑΟΚ - Έχασε παικταρά της Γιουβέντους - Τους παρακαλούσε!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποια Ξάνθη; "Έγκλημα" μεγατόνων στον ΠΑΟΚ - Έχασε παικταρά της Γιουβέντους - Τους παρακαλούσε!

ΠΑΟΚ: H είδηση δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά έδωσε αφορμή να ξετυλίξουμε κάτι που είχε περάσει στα ψιλά στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Μάρκο Πιάτσα, ο Κροάτης διεθνής μεσοεπιθετικός σύμφωνα με χτεσινά δημοσιεύματα στην πατρίδα του, συμφώνησε να επεκτείνει για έναν χρόνο ακόμη το δανεισμό του στην Αντερλεχτ, όπου και αγωνίζεται από την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου έχοντας παραχωρηθεί δανεικός από τη Γιουβέντους.

Τότε λοιπόν, το όνομα του είχε εμφανιστεί πολύ δειλά στα σενάρια της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως στον «δικέφαλο» είχαν φτάσει πολύ κοντά στον Πιάτσα! Ο Κροάτης (και οι μάνατζερ του) ήταν αυτός που μέσω του λόμπι των εκπροσώπων της πρώην Γιουγκοσλαβίας είχαν χτυπήσει την πόρτα του «δικέφαλου», απ’ ευθείας στα… ψηλά κλιμάκια.

Ο Πιάτσα έψαχνε ομάδα που δεδομένα θα του πρόσφερε χρόνο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες του να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Κροατίας στο Euro που είχε προγραμματιστεί (προ πανδημίας) το καλοκαίρι. Η Γιουβέντους μάλιστα βοηθούσε καταλυτικά αυτή του την επιδίωξη, καλύπτοντας κοντά το 75% των απολαβών του. Και μάλιστα, προσφέροντας ως έξτρα κίνητρο την παράταση του δανεισμού του (συμφωνημένη μάλιστα από τον περασμένο Ιανουάριο) για έναν ακόμη χρόνο, για ολόκληρη δηλαδή τη σεζόν 2020-21.

Πρόταση και προσφορά που δελέασε τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους που πρώτοι την πληροφορήθηκαν. Τόσο που παρότι είχε αποφασιστεί να μην γίνει κίνηση, αποφάσισαν να προχωρήσουν, αφού ήταν τέτοιο το deal που δεν θα επιβάρυνε παράλληλα και τη θέση του «δικεφάλου» έναντι του FFP.

Τι στράβωσε όμως και τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή; Το θέμα «απλώθηκε», μπλέχτηκαν και άλλοι στην διαπραγμάτευση, χάθηκε χρόνος, δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις και επειδή βρισκόμασταν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μέχρι να…ξεδιαλύνουν το (εσωτερικό) νήμα στον ΠΑΟΚ, ο Πιάτσα όδευε για Βρυξέλλες συμφωνώντας με την Αντερλεχτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Τον παρακαλάνε για να επιστρέψει; Πού θέλει να παίξει μπάλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags