Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποιος Τσίμιροτ; Αυτός ο χαφ γυρίζει στην Τούμπα!
| 2020-04-16 22:30:00

Ποιος Τσίμιροτ; Αυτός ο χαφ γυρίζει στην Τούμπα - Είχε δώσει το νταμπλ - "Πλάκα" στον Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Τσίμιροτ; Αυτός ο χαφ γυρίζει στην Τούμπα - Είχε δώσει το νταμπλ - "Πλάκα" στον Λουτσέσκου!

Οι αρκετές ανακατατάξεις που αναμένεται να έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν έχουν "σηκώσει" ήδη μεγάλη κουβέντα γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις των "ασπρόμαυρων" το καλοκαίρι.

Από τα αρκετά σενάρια που ήδη κυκλοφορούν, ξεχωρίζει αυτό για επιστροφή του Γκόικο Τσίμιροτ, με τον Βόσνιο να συνδέεται ξανά με τον Δικέφαλο. Αφορμή αποτέλεσε η είδηση της μη εξασφάλισης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα Βελγίου για τη Σταντάρ Λιέγης, που ίσως οδηγήσει τον σύλλογο σε υποβιβασμό και... ξεπούλημα των περιουσιακών του στοιχείων.

Ωστόσο, στη Θεσσαλονίκη γίνεται -παρασκηνιακά- κουβέντα και για έναν ακόμα πρώην "ασπρόμαυρο", που θα μπορούσε να γυρίσει στην Τούμπα.

Ο λόγος για τον Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος μπορεί να μην αποτέλεσε ποτέ τον πιο πολυδιαφημισμένο παίκτη της περσινής ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που τον θυμούνται με νοσταλγία και θεωρούν ότι έλειψε πάρα πολύ από το φετινό ρόστερ.

Ο Ουκρανός χαφ έφυγε πέρυσι για χάρη της ιταλικής Λέτσε, με την υπόθεσή του να κάνει αρκετό... θόρυβο. Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει στην ομάδα, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε αργότερα σε δηλώσεις του ότι η αποχώρηση του Σάκχοφ (και του Κάνιας) ήταν ένας από τους λόγους που τον ώθησαν στην έξοδο.

Με δεδομένο ότι η Λέτσε παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και ο Σάκχοφ έχει βγάλει μόλις ένα 90λεπτο σε σύνολο 16 συμμετοχών, στη συμπρωτεύουσα κυκλοφορεί η φημολογία ότι η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Φυσικά, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα και το αν θα μπορέσει να καταστεί εφικτή η επιστροφή του διεθνούς μέσου θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Δεν απέχει όμως καθόλου από την πραγματικότητα  η εκτίμηση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ θα προτιμούσε τον "τίμιο" αλλά καθοριστικό σε πολλά μεγάλα ματς Σάκχοφ από έναν ρολίστα πολυτελείας όπως ο Τσίμιροτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ολυμπιακός; Σενάριο-βόμβα για Βέλλιο: Τον "αρπάζει" άλλη μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags