Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα πασχαλιάτικα με Σα!
| 2020-04-17 10:55:00

Βόμβα πασχαλιάτικα με Σα! Σε αυτή την ομαδάρα ετοιμάζεται να πάει - Τον "φτιάχνει" ο Ζόρζε Μέντες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα πασχαλιάτικα με Σα! Σε αυτή την ομαδάρα ετοιμάζεται να πάει - Τον "φτιάχνει" ο Ζόρζε Μέντες!

Ολυμπιακός: Καθημερινά συνεχίζονται το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ζοσέ Σα στο στόχαστρο διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων. Τα δεδομένα για την προηγούμενη σεναριολογία, εστιασμένη σε αγγλικούς συλλόγους, o sportdog τα είχε αναλύσει διεξοδικά. Ηρθε πλέον η ώρα να ασχοληθούμε και με το τι ισχύει για τις ολοένα και συνεχιζόμενες ιστορίες που συνδέουν τον Πορτογάλο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κατ’ αρχάς, οι «ροχιμπλάνκος» ενδεχομένως να αλλάξουν και τους δύο βασικούς τους τερματοφύλακες. Για την ακρίβεια, η αποχώρηση του δεύτερου Άνταν θεωρείται δεδομένη, ενώ όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία χρόνια, το όνομα του Γιαν Όμπλακ είναι στην πρώτη γραμμή κάθε μεταγραφικής αναζήτησης κορυφαίων συλλόγων για γκολκίπερ επιπέδου.

Φέτος, πολλοί εκτιμούν πως ήρθε η… ώρα του Σλοβένου. Σε μια τέτοια περίπτωση, η θέση του βασικού στους Μαδριλένους παίζεται. Οσο ο Ομπλακ παραμένει στην ισπανική πρωτεύουσα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί. Εδώ λοιπόν είναι το πρώτο κλειδί της υπόθεσης που συνδέει τον Σα. Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες, σε δηλώσεις του, ο ίδιος ο Πορτογάλος είχε ξεκαθαρίσει πως κύριο ζητούμενο των φιλοδοξιών του περί μετακόμισης σε κορυφαίο πρωτάθλημα είναι να έχει ρόλο βασικού. Με τον Ομπλακ να μένει στην Ατλέτικο, το ξεχνάει.

Δεύτερη παράμετρος. Το ενδιαφέρον των «ροχιμπλάνκος», το ότι το όνομα του Σα βρίσκεται στη λίστα τους, είναι δεδομένο. Επίσης δεδομένο πως δεν βλέπουν, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, τον διεθνή Ιβηρα, ως ντε φάκτο βασικό, ως βασική τους επιλογή σε περίπτωση που ο Ομπλακ πουληθεί.

Τρίτη και τελευταία, συγκολλητική παράμετρος. Ο μάνατζερ του Σα, ο Ζόρζε Μέντες, λύνει και δένει στην Ατλέτικο. Μπορεί η παρουσία του να μην είναι τόσο εμφανής, τόσο προφανής όσο σε άλλα ισπανικά clubs (όπως για παράδειγμα η Βαλένθια), ωστόσο διατηρεί εξαιρετικές προσβάσεις εκεί και αν χρειαστεί, όσο και όπως χρειαστεί, μπορεί να πουσάρει και να εγγυηθεί για τους πελάτες του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ από τον μάνατζερ του Μαρτίνς - "Φωτιές" το λιμάνι - Δεν το πιστεύουν οι Ολυμπιακοί - Σοβαρά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags