Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γελάει ο κόσμος όλος με Χατζηγιοβάνη!
| 2020-04-17 12:15:00

Γελάει ο κόσμος όλος με Χατζηγιοβάνη! Απίθανο ανέκδοτο μέσα στην πανδημία - Ρε πού τα σκέφτεστε;

του Νίκου Στεργίου
Γελάει ο κόσμος όλος με Χατζηγιοβάνη! Απίθανο ανέκδοτο μέσα στην πανδημία - Ρε πού τα σκέφτεστε;

Παναθηναϊκός: Το είχαμε ξεχάσει είναι η αλήθεια και οι Γερμανοί με χτεσινά δημοσιεύματα φρόντισαν να το υπενθυμίσουν κάνοντας λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Στουτγκάρδης για τον Τάσο Χατζηγιοβάννη. Άλλο που δεν ήθελαν και τα ελληνικά media πήραν το εν λόγω δημοσίευμα και σήμερα η είδηση και η εκ νέου σεναριολογία σχετικά με επικείμενη πρόταση των Σουηβών για τον «Χάτζη» έχει μετατραπεί σε… viral!

Ο sportdog από χτες που δημοσιεύτηκε η εν λόγω πληροφορία σε γερμανικό site (όχι εξειδικευμένο πάντως σε θέματα και ρεπορτάζ Στουτγκάρδης), ψάχτηκε για να βρει αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα ισχύοντα στο παρελθόν για το θέμα του Ελληνα εξτρέμ. Η απάντηση ήταν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο γερμανικός σύλλογος έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ποτέ όμως δεν προέβη σε κάτι περισσότερο.

Ποτέ δεν ενημέρωσε για ενδιαφέρον, ποτέ δεν προσέγγισε την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ποτέ γενικότερα δεν μπήκε σε οποιαδήποτε περαιτέρω του scouting φάση. Πόσο μάλλον τώρα! Η Στουτγκάρδη βρίσκεται στην 2η θέση της ΤσβάιτεΛίγκα, μόλις στο +1 από το τρίτο Αμβούργο και είναι προφανές πως όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, θα δώσει σκληρή μάχη για την εξασφάλιση της απ’ ευθείας ανόδου (οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν, ο τρίτος δίνει  μπαράζ) στην Μπουντεσλίγκα.

Προφανώς λοιπόν, αν έτσι κι αλλιώς για όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη οποιαδήποτε μεταγραφολογία είναι τουλάχιστον άκαιρη τη δεδομένη στιγμή, για τους Σουηβούς είναι και… άχρηστη, αφού δεν μπορούν να γνωρίζουν που θα παίζουν την ερχόμενη σεζόν. Και επίσης, αν καταφέρουν τελικά να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στα «σαλόνια», τότε, ακόμη περισσότερο, δεν πρόκειται να κινηθούν για τον Χατζηγιοβάνη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πρώτο "μπαμ" του Δημήτρη! Κλείνει Λιθουανό "φονιά" με 40% στο τρίποντο - Είναι ο αντι-Φριντέτ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags