Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν τον "killer" αγοράζει ο Μαρινάκης!
| 2020-04-17 15:45:00

Κλείδωσε: Αυτόν τον "killer" αγοράζει ο Μαρινάκης - "Δώρο" στον Μαρτίνς, αν μείνει στον Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλείδωσε: Αυτόν τον "killer" αγοράζει ο Μαρινάκης - "Δώρο" στον Μαρτίνς, αν μείνει στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; Μόνο… αντάρτικο δεν έστησε από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τον Ιανουάριο προκειμένου να καταφέρει να πείσει την Μπράγκα για να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό.

Το πέτυχε και έτσι επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Και φυσικά, πρόθεση του Χασάν είναι να παραμείνει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Το ξεκαθάρισε με χτεσινές του δηλώσεις o Αιγύπτιος επιθετικός, αναφέροντας πως περνάει εξαιρετικά στην Ελλάδα (παρότι αυτές τις μέρες επέστρεψε στην Πορτογαλία κατόπιν της άδειας που χορηγήθηκε από τον Ολυμπιακό) και πως και αγωνιστικά είναι στο καλύτερο του σημείο.

Για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κάνουν χρήση της option αγοράς του, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση για κάτι τέτοιο, να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα! O 27χρονος επιθετικός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Μπράγκα, οπότε αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να μην προβεί ο Ολυμπιακός στην καταβολή ενός τόσο σημαντικού ποσού για έναν ποδοσφαιριστή που – κακά τα ψέματα – λογίζεται ως μια «χρυσή» εφεδρεία ερχόμενος από τον πάγκο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει προσπάθεια για την αγορά του Αιγύπτιου από τους «ερυθρόλευκους». Απαραίτητη προϋπόθεση; Να παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πορτογάλος, είναι απίθανο να γίνει μια τέτοια κίνηση. Σε περίπτωση που όμως επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και ο Πορτογάλος ανανεώσει το συμβόλαιο του, τότε δεδομένα θα γίνει προσπάθεια και αυτή θα συνίσταται σε μια επαναδιαπραγμάτευση με την Μπράγκα με σκοπό να μειωθεί το ποσό του buy-out και να μειωθεί σημαντικά.

Σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» σε τέτοιο ενδεχόμενο; Πρώτον αυτό που αναφέρθηκε προηγουμένως, ότι δηλαδή το συμβόλαιο του Χασάν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21 και δεύτερον, προφανώς, η τεράστια επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να έρθει – για τα καλά… - στον Ολυμπιακό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ από τον μάνατζερ του Μαρτίνς - "Φωτιές" το λιμάνι - Δεν το πιστεύουν οι Ολυμπιακοί - Σοβαρά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags