Facebook Pixel Άρης - Ντάνιελ Σούντγκρεν: Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Άρη - Αυτός "απειλεί" τον Καρυπίδη
| 2020-04-17 18:01:00

Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Άρη - Αυτός "απειλεί" τον Καρυπίδη - "Ρουκέτα" χιλιάδων ευρώ - Δύσκολες ώρες...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Άρη - Αυτός "απειλεί" τον Καρυπίδη - "Ρουκέτα" χιλιάδων ευρώ - Δύσκολες ώρες...

Άρης: Οι χτεσινές δηλώσεις του Ντάνιελ Σούντγκρεν στην πατρίδα του σόκαραν αρκετούς. Αρκετούς τουλάχιστον που δεν έχουν γνώση του τι συμβαίνει στον Αρη το τελευταίο διάστημα. Απλήρωτος δήλωσε πως είναι ο Σουηδός δεξιός μπακ, κατάσταση που όπως τόνισε συμβαίνει σε όσους δεν αγωνίζονται. Και ο ίδιος μάλιστα, δεν μπορεί να έχει καμία εικόνα για τους λόγους που παραγκωνίστηκε, αφού – στοχεύοντας στον Μίχαελ Ενινγκ – ο «κόουτς δεν μου μιλάει».

Η απάντηση του Αρη σε αυτές τις δηλώσεις; Διέρρευσε πως έχει ζητηθεί από τον Σουηδό να βρει ομάδα. Και ο Σούντγκρεν θα… τρέξει! Εξηγούμαστε. Ο 29χρονος Σκανδιναβός έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον Αρη, έναντι 200.000 ευρώ ετησίως. Προφανώς δημοσιοποιώντας πως είναι απλήρωτος δεν δείχνει την παραμικρή συναινετική διάθεση και αυτονόητο είναι πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει «διευκολύνοντας» έναν σύλλογο που ο – ίδιος θεωρεί – δεν του φέρεται επαγγελματικά.

Ακόμη και η διαρροή του Αρη, ενδεικτική της οικονομικής κατάστασης. Δεν έκανε λόγο για λύση συμβολαίου, που κοστίζει σε ευρώ τα οποία τη δεδομένη στιγμή είναι είδος προς… εξαφάνιση στους «κίτρινους», αλλά επισήμανε πως έχει ενημερωθεί ο Σουηδός να βρει ομάδα. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι «κίτρινοι» δεν έχουν απαιτήσεις για την παραχώρηση του.

Αυτό είναι το… ευκταίο σενάριο. Το πρόσφατο παρελθόν όμως δεν δικαιολογεί τέτοια αισιοδοξία. Υπενθυμίζουμε την εδώ και μήνες προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος για να βρεθεί μια συναινετική λύση με τον Λερίν Ντουάρτε, τον Ολλανδό μέσο, ο οποίος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 300.000 ευρώ ετησίως και ο Αρης, από το φθινόπωρο κιόλας, προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του, χωρίς όμως επιτυχία, αφού ο Ντουάρτε έχει «κάτσει» πάνω σε αυτό, αξιώνοντας – και απολύτως λογικά – αποζημίωση.

Ευχή προφανώς ο Σούντγκρεν να δείξει διαφορετική στάση και αντιμετώπιση. Κάτι διαφορετικό για μια ομάδα η οποία δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να επιβάλλει τις αγωνιστικές της αποφάσεις, δεν μπορεί να γίνει, επαφιόμενη στην καλή διάθεση των ποδοσφαιριστών που η ίδια έχει απαξιώσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ από τον μάνατζερ του Μαρτίνς - "Φωτιές" το λιμάνι - Δεν το πιστεύουν οι Ολυμπιακοί - Σοβαρά;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags