Facebook Pixel "Μπαμ" με Κάναντι στη Superleague!
| 2020-04-18 12:05:00

"Μπαμ" με Κάναντι στη Superleague! Αποκάλυψη για κορυφαία ομάδα των Βig4 - Δεν είναι ο ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
"Μπαμ" με Κάναντι στη Superleague! Αποκάλυψη για κορυφαία ομάδα των Βig4 - Δεν είναι ο ΠΑΟ!

Μόδα είναι. Έφταναν δύο χρόνια, τα καλύτερα της προπονητικής του καριέρας που αριθμεί 8 διαφορετικές ομάδες σε 19 χρόνια, για να γίνει τέτοια στα μέρη μας ο Νταμίρ Κάναντι. Ο ίδιος προτίμησε βέβαια να μην διεκδικήσει την εξαργύρωση της επιτυχίας που είχε με τον Ατρόμητο με μια «προώθηση» σε κορυφαίο εγχώριο επίπεδο, αναλαμβάνοντας πριν έναν χρόνο τη Νυρεμβέργη με στόχο να την επαναφέρει στην Μπουντεσλίγκα.

«Ηλεκτρικός» ο πάγκος της συγκεκριμένης ομάδας, «κατάπιε» πολύ γρήγορα και τον Αυστριακό τεχνικό, ο οποίος από το φθινόπωρο κιόλας απολύθηκε και έκτοτε σε κάθε προπονητική κρίση, οποιασδήποτε ελληνικής, μεγάλης (και όχι μόνο) ομάδας, το όνομα του εμφανίζεται και παρουσιάζεται μεταξύ των υποψηφίων.

Ο ίδιος, εκτιμώντας την επιτυχία που είχε στα μέρη μας και την αναγνώριση που εδώ απολαμβάνει, έχει φροντίσει να συντηρεί τη δημοφιλία του μεταξύ των στελεχών και των ομάδων της Super League είτε με κατά καιρούς επισκέψεις του στη χώρα μας, είτε με διάφορες, απόλυτα στενευμένες διαρροές από ανθρώπους του περιβάλλοντος του, με τις οποίες έτσι καταφέρνει και συντηρεί πάντα ψηλά το όνομα του.

Χτες πάντως, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Αυστριακός έθεσε, έστω και συνοπτικά, ένα περίγραμμα αυτών που θέλει για την επόμενη ομάδα του: πρώτον και κύριο, να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεύτερον, να του επιτρέψει να εξελιχθεί, τοποθετώντας, τέλος, ως επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους, το προσεχές καλοκαίρι.

Μεταφράζοντας τη συγκεκριμένη δήλωση, προφανώς ο Κάναντι αφήνει εκτός κάδρου τον Παναθηναϊκό, αφού οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να αγωνίζονται του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (εκτός συγκλονιστικά θεαματικού απροόπτου). Όχι πως έπαιξε ποτέ ρεαλιστικά – κάθε άλλο – αλλά επειδή για το «τριφύλλι» ο Αυστριακός βρίσκεται συνηθέστερα από τους πάγκους των άλλων ελληνικών ομάδων, προφανώς ξεκαθαρίζεται πλέον με τον πλέον σαφή τρόπο.

Τώρα, αν στοχεύει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, στον πάγκο της ΑΕΚ αν δεν επικυρωθεί η συμφωνία για παραμονή του Καρέρα και σε αυτόν του ΠΑΟΚ, αν η στήριξη (έστω και «υποχρεωτική») στον Φερέιρα αναιρεθεί από τον Σαββίδη, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Σλούκας; Τρελή ΒΟΜΒΑ Γιαννακόπουλου με Έλληνα παικταρά; Τον παίρνει... από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags