Facebook Pixel Φοβερή έρευνα ξέθαψαν στην Αγγλία για τις άδειες κερκίδες λόγω κορωνοϊού!
| 2020-04-19 02:31:00

Φοβερή έρευνα ξέθαψαν στην Αγγλία για τις άδειες κερκίδες λόγω κορωνοϊού!

Sportdog Team
Φοβερή έρευνα ξέθαψαν στην Αγγλία για τις άδειες κερκίδες λόγω κορωνοϊού!

Αγγλία: Με το θέμα των άδειων γηπέδων να κυριαρχεί για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής δράσης, το SkySports υπενθύμισε μια έρευνα του 2017 για τον ρόλο των οπαδών στα αποτελέσματα των ομάδων...

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι εύλογα. Η Football League όταν μπει ξανά στο γήπεδο θα έχει όλα τα γήπεδα άδεια όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με την Πρέμιερ Λιγκ, αφού, μέχρι να βρεθεί εμβόλιο για τον κορονοϊό, είναι τρομερό ρίσκο να συνυπάρξουν χιλιάδες άνθρωποι στο ίδιο μέρος δίπλα – δίπλα.

Οι άδειες εξέδρες, όμως, θα επηρεάσουν πραγματικά τις ομάδες; Η έρευνα του SkySports από το 2017 αναφέρει πως τα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ είχαν 15,9% περισσότερες πιθανότητες για εντός έδρας νίκη χάρη στο γεμάτο γήπεδο. Όσο χαμηλότερη η κατηγορία τόσο χαμηλότερο και το ποσοστό επιτυχίας για το γήπεδο.

Δηλαδή, στην Τσάμπιονσιπ οι πιθανότητες για την ομάδα που υποδεχόταν κάποια άλλη ήταν στο 14,1% για τη νίκη χάρη στους οπαδούς της, στη LeagueOne έφτανε στο 11,6% και στην LeagueTwo στο 6,7%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags