Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτοί κάνουν "κουμάντο" - Δίδυμο-φωτιά "πίσω" από Ιβάν!
| 2020-04-18 13:35:00

Αυτοί κάνουν "κουμάντο" στον ΠΑΟΚ - Δίδυμο-φωτιά "πίσω" από Ιβάν - Το πρώτο deal εκατομμυρίων!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτοί κάνουν "κουμάντο" στον ΠΑΟΚ - Δίδυμο-φωτιά "πίσω" από Ιβάν - Το πρώτο deal εκατομμυρίων!

ΠΑΟΚ: Για τον ρόλο του μανατζερικού γραφείου που προέκυψε από τη συνεργασία δύο πρώην τεχνικών διευθυντών, του Ζήση Βρύζα δηλαδή και του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, έχουμε τοποθετηθεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας στον sportdog. Εδώ και μήνες, πρακτική από την στιγμή της σύστασης του (στα τέλη του περασμένου φθινοπώρου), το εν λόγω γραφείο λειτουργεί ουσιαστικά ως «εκπρόσωπος» του συλλόγου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ποδοσφαιρικές υποθέσεις.

Σε επίπεδο μεταγραφών, προσθηκών, δανεισμών, αγορών, εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών (είτε από τις ακαδημίες είτε από την επαγγελματική ομάδα), είτε ακόμη ακόμη και σε συζητήσεις για επεκτάσεις συμβολαίων, τα αναλαμβάνουν όλα Βρύζας και Διαμαντόπουλος. Χωρίς να «φαίνονται», χωρίς να έχουν θεσμικό ρόλο και ιδιότητα στο διοικητικό οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν επιθυμία και των διοικούντων τον σύλλογο, αλλά και των δύο ατζέντηδων (τη δεδομένη στιγμή).

Χαρακτηριστικό της ποικιλόμορφης ενασχόλησης του διδύμου, αλλά και της διάδρασης που έχουν στην ποδοσφαιρική πλέον καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, ειδικά στο κομβικό κομμάτι των σχεδιαζόμενων πωλήσεων είναι και το γεγονός ότι έχουν πάρει επ’ ώμου πρακτικά το θέμα της προώθησης του Δημήτρη Γιαννούλη σε ομάδες του εξωτερικού.

Βρύζας και Διαμαντόπουλος είναι αυτοί που για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αναλαμβάνουν τις επαφές, χειρίζονται τις κρούσεις και κάνουν (όποτε και εφόσον προκύψουν) τις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους συλλόγους. Ακόμη και αν οι προτάσεις ή οι κρούσεις προκύψουν από τρίτους ατζέντηδες (συνεργαζόμενους για παράδειγμα με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος για την ιστορία είναι απολύτως ενήμερος για την κατάσταση), Βρύζας και Διαμαντόπουλος είναι αυτοί που παίρνουν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους εμπλεκόμενους πως αυτοί χειρίζονται τον Γιαννούλη. Σε κάθε επίπεδο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ολυμπιακός; Σενάριο-βόμβα για Βέλλιο: Τον "αρπάζει" άλλη μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags