Facebook Pixel Ένα μήνα έξω ο Φουστέρ!
| 2011-10-16 01:48:00

Ένα μήνα έξω ο Φουστέρ!

Ένα μήνα έξω ο Φουστέρ!

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Νταβίντ Φουστέρ, που υπέστη κάταγμα ενδεκάτης πλευράς και προβλέπεται να μείνει για ένα μήνα εκτός δράσης.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους που είχε εκφράσει το ιατρικό επιτελείο της πειραϊκής ομάδας, αφού έδειξαν ότι ο 29χρονος παίκτης έχει υποστεί κάταγμα ενδέκατης δεξιάς πλευράς.

Κάτι που σημαίνει ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει σίγουρα όχι από το καθοριστικό παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά και από τα αμέσως επόμενα κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος με Πανιώνιο και ΟΦΗ, ενώ ίσως γίνει αγώνας φρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σίγουρα η απουσία του Φουστέρ αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή, όπου αυτός ο τραυματισμός ήρθε σε μια περίοδο όπου ο Ισπανός μέσος είχε βρει το ακλό αγωνισιτκό του πρόσωπο και βοηθούσε αποφασισιτκά τον Ολυμπιακό με συνεχόμενα καθορισιτκά γκολ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να βρει τις ενδεδειγμένες επιλογές, ώστε να καλυφθεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το κενό του συμπατριώτη του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags