Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Τζολάκης θα είναι ο επόμενος μεγάλος τερματοφύλακας των Πειραιωτών
| 2020-04-21 11:00:00

Βρήκαν τον αντι-Σα στον Ολυμπιακό - Έλληνας γκολκίπερ τρελό ταλέντο - Ο επόμενος της Εθνικής!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκαν τον αντι-Σα στον Ολυμπιακό - Έλληνας γκολκίπερ τρελό ταλέντο - Ο επόμενος της Εθνικής!

Κατά καιρούς ο Ολυμπιακός έχει συνδεθεί με διάφορους φερελπίδες ποδοσφαιριστές από τη γειτονική Τουρκία. Άλλες περιπτώσεις είχαν βάση, άλλες όχι. Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι», ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχουν ρίξει το βλέμμα τους στους γείτονες, τσεκάροντας τα εκεί ταλέντα. Διαδικασία όχι εύκολη, αφού ο εκεί ανταγωνισμός είναι τεράστιος και σίγουρα όχι κάτι που συνιστά προτεραιότητα, αλλά από την άλλη, ενδεικτικό του τρόπου λειτουργία που πλέον έχει ο Ολυμπιακός, ειδικά στο scouting της ευρύτερης περιοχής.

Τις τελευταίες μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία φέρονται να ενδιαφέρονται για τον 21χρονο τερματοφύλακα της Μενεμένσπορ, ομάδας 1ης κατηγορίας στην Τουρκία, Γκέντιαν Σελμάνι. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας, βασικός φέτος στην τουρκική ομάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, θεωρείται πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αφού αφενός έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, αφετέρου η «μικρούλα» Μενεμένσπορ, δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει.

Ολυμπιακός υπάρχει στο κάδρο; Υπάρχει, υπό την έννοια ότι στον Πειραιά τον γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή, πέραν του ότι τους έχει προταθεί. Ωστόσο, πέραν τούτου, ουδέν. Τουλάχιστον ως προς τη λογική αγοράς και άμεσης ένταξης του Σελμάνι στους «ερυθρόλευκους». Εξηγούμαστε.

Σε περίπτωση που μείνει ο Σα, τότε αυτός και ο Αλέν θα είναι το Νο1 και 2 αντίστοιχα στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν. Αν φύγει ο Πορτογάλος, τότε θα αποκτηθεί βασικός, που προφανώς δεν μπορεί να είναι ο Σελμάνι, χωρίς να αλλοιώνεται ή να διαφοροποιείται η θέση του Αλέν.

Σημαντική επίσης παράμετρος είναι και το… Νο3 στην ιεραρχία, ο πολύ ταλαντούχος 17χρονος Αντώνης Τζολάκης. Τον πιστεύουν πάρα πολύ στον Ολυμπιακό και σκοπεύουν την επόμενη χρονιά να του δώσουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους τον επόμενο τερματοφύλακα της εθνικής Ελλάδας και δεν πρόκειται να «ναρκοθετήσουν» την πρόοδο και την εξέλιξη του με έναν ακόμη φέρελπι τερματοφύλακα (και 4 χρόνια μεγαλύτερο).

Χίλιες φορές ο Τζολάκης στην αξιολόγηση των «ερυθρόλευκων», με τον Ελληνα να κερδίζει σε οποιαδήποτε σύγκριση με οποιονδήποτε ανάλογων στοιχείων, χαρακτηριστικών και δεδομένων, άλλο τερματοφύλακα και όχι μόνο τον Σελμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ποντένσε με 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό - Είναι παιχταράς - 10 γκολ, 8 ασίστ φέτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags