Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η Στουτγκάρδη έκανε σκάουτινγκ στον Χατζηγιοβάνη αλλά ήθελε τον Τσιμίκα!
| 2020-04-21 14:00:00

Ποιος Χατζηγιοβάνης; Άλλον Έλληνα θέλει σαν παλαβή η Στουτγάρδη - Top όνομα του Ολυμπιακού!

Ποιος Χατζηγιοβάνης; Άλλον Έλληνα θέλει σαν παλαβή η Στουτγάρδη - Top όνομα του Ολυμπιακού!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για το ενδιαφέρον της Στουτγάρδη για τον Τάσο Χαζηγιοβάνη συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Γερμανία. Ο Sportdog με προηγούμενο ρεπορτάζ του ξεκαθάρισε την κατάσταση, παρότι διατηρούνται οι αναφορές. Το «ζουμί»; Δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει τη δεδομένη στιγμή τους Σουηβούς με τον Ελληνα εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Να πάμε και ένα βήμα παρακάτω. Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο μάνατζερ του «Χάτζη» θεάθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με scout του γερμανικού συλλόγου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε η σχετική φημολογία. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να βρίσκεται μάνατζερ σε κοινή θέα με απεσταλμένο ομάδας.

Το σημαντικό ωστόσο εδώ είναι η ταυτότητα του απεσταλμένου της Στουτγάρδης. Πρόκειται για Ελληνα, ο οποίος ανήκε στο scouting της ομάδας εδώ και 8 χρόνια, όντας όμως εντεταλμένος για scouting σε παιδιά κάτω των 16 ετών. Δεν εμπλέκεται σε scouting για την πρώτη ομάδα, λόγω όμως εθνικότητας όταν και εφόσον προκύπτει scouting στην Ελλάδα, εύλογα και απολύτως φυσιολογικά είναι αυτός που στέλνει η Στουτγάρδη στην πατρίδα μας!

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η όποια κρίση του γερμανικού συλλόγου για ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα περνάει από τον συγκεκριμένο. Απλώς είναι το πρώτο «μάτι» της Στουτγάρδης στην Ελλάδα, χωρίς μέχρι στιγμής – για κανέναν, όχι μόνο για τον Χατζηγιοβάνη – να έχει χρειαστεί ταξίδι ή τσεκάρισμα και από… δεύτερο!

Για να το κλείσουμε λοιπόν και να το επαναλάβουμε σαφώς: scouting, στο πλαίσιο που προαναφέρθηκε, η Στουτγάρδη στον Χατζηγιοβάνη έχει κάνει. Όπως άλλωστε, μέσω του συγκεκριμένου σκάουτ, έχει κάνει σε δεκάδες από την Ελλάδα. Κάποιος όμως που όλα αυτά τα χρόνια να έχει ξεχωρίσει και να έχει όντως προκαλέσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον των Σουηβών δεν υπήρξε.

Για την ακρίβεια, υπήρξε ένας, αλλά η συγκυρία δεν επίτρεψε στην Στουτγάρδη να κινηθεί για την απόκτηση του: ο Κώστας Τσιμίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλήθεια, θα πάρει αυτόν ο Ολυμπιακός; Παίκτης από τη β΄ κατηγορία - Έχει καλύτερο στο ρόστερ του! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags