Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκαν αντι-Λάζαρο - Έγιναν οι πρώτες επαφές
| 2020-04-21 20:38:00

Βρήκαν αντι-Λάζαρο - Έγιναν οι πρώτες επαφές - Μεταγραφή με... ψίχουλα - Ρώτησαν τον Μαρτίνς;

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκαν αντι-Λάζαρο - Έγιναν οι πρώτες επαφές - Μεταγραφή με... ψίχουλα - Ρώτησαν τον Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Το τελευταίο μέρος του πλανήτη στο οποίο περιμένεις να διαβάσεις, να ακούσεις μεταγραφικό σενάριο είναι η Ελβετία. Δεν έχουν δώσει από εκεί δείγματα μεταγραφολογίας. Κάθε άλλο. Γι’ αυτό και όταν προέκυψε στα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας το όνομα του Κέβιν Μπούα, του 26χρονου Ισπανού-ελβετού της Βασιλείας, για τον οποίο δημοσιεύματα στη χώρα έκαναν λόγο πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, σήμανε συναγερμός.

Τι, πως, πότε, που. Οι Ελβετοί ήταν απρόσμενα για μεταγραφικό σενάριο, αλλά ταιριαστά της ιδιοσυγκρασίας τους, ακριβείς, τονίζοντας πως ο Μπούα έχει δεχτεί προσφορά για τριετές συμβόλαιο έναντι 570.000 ευρώ ετησίως. Κατ’ αρχάς, ως πρώτη παρατήρηση, ποσό και πρόταση που ταιριάζει με το πλαίσιο των κινήσεων του Ολυμπιακού.

Ψαχτήκαμε για τα όσα έχουν μεταφερθεί στην Ελλάδα αναφορικά με τον Ελβετό. Πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν έχει δεχτεί. Βρίσκεται όμως σε ανοιχτή γραμμή με ατζέντη, ο οποίος (του) συστήθηκε ως διαμεσολαβητής εκ μέρους των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι με τη σειρά τους δεν έχουν (σε καμία περίπτωση) «κάψει» την περίπτωση του Ελβετού.

Ας κρατήσουμε πάντως ως αντίβαρο (και πιθανότατα ως ενδεικτικό για το που ακριβώς βρίσκεται η κατάσταση) ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι ενήμερος για την περίπτωση του Μπούα. Όπως και να ‘χει πάντως, η εμπλοκή του Ολυμπιακού συνιστά αν μη τι άλλο επαρκές επικοινωνιακό «όπλο» στη φαρέτρα ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συμβολαίου.

Στη Βασιλεία δεν πρόκειται να ανανεώσει, αφού οι απερχόμενοι (όπως όλα δείχνουν) πρωταθλητές Ελβετίας έχουν μπει σε διαδικασία μεγάλων μειώσεων και ξεκαθαρίσματος στο ρόστερ τους και ο Μπούα (που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν λογίστηκε βασικός και αναντικατάστατος) δεν αποτελεί προτεραιότητα για να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Εύλογα λοιπόν ψάχνεται, οπότε απολύτως αναμενόμενο ήταν από την στιγμή που μπλέχτηκε (γιατί προφανώς και έχει μπλεχτεί) ο Ολυμπιακός να το «αξιοποιήσει», όπως έκανε κοινοποιώντας το ενδιαφέρον των Μπεσίκτας, Νυρεμβέργη.

Και κάτι ακόμη που αφορά τον Ολυμπιακό. Ο Μπούα (αν και εφόσον στον Πειραιά αποφασίσουν να προχωρήσουν την περίπτωση του), δεν προορίζεται για «αντί-Ποντένσε», αλλά για «αντί-Λάζαρος», μια έξτρα δηλαδή λύση για τα άκρα της μεσαίας γραμμής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώληση-έκπληξη βασικού - Δίνουν τρελά λεφτά οι Άραβες - Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags