Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστιος κίνδυνος - Μείωση 25% στον αρχηγό
| 2020-04-22 15:30:00

Τεράστιος κίνδυνος - Μείωση 25% στον αρχηγό - Μιλάει με άλλη ομάδα - Τον χάνει χωρίς φράγκο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιος κίνδυνος - Μείωση 25% στον αρχηγό - Μιλάει με άλλη ομάδα - Τον χάνει χωρίς φράγκο!

Ολυμπιακός: Το όνομα του Ομάρ σταθερά ψηλά στην ειδησεογραφική επικαιρότητα ακόμη και εν μέσω της… παγωμάρας που βιώνει ο πλανήτης ελέω της πανδημίας. Τυχαίο δεν είναι. Μιλάμε για τον αρχηγό της εθνικής Νορβηγίας, με χρόνια παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος μάλιστα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί, αφού το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Διαπραγματεύσεις, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει στον sportdog, δεν υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών από το περασμένο φθινόπωρο. Τότε διαπιστώθηκε απόσταση, η οποία παρά τα εκατέρωθεν μηνύματα, παραμένει. Ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Νορβηγού και πως αν αυτός θέλει να παραμείνει, τότε θα πρέπει να δεχτεί μείωση αποδοχών, περίπου 25%.

Ο Ομάρ δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, έχει ξεκαθαρίσει – και ισχύει – πως η παραμονή του συνιστά προτεραιότητα, ωστόσο δεν σταματάει να ψάχνεται (απολύτως φυσιολογικά) και στο εξωτερικό. Πέραν της Γαλατασαράι όμως και μιας πρότασης-προσέγγισης που του έγινε τον Ιανουάριο (και είναι άγνωστο αν πλέον το οικονομικό της υπόβαθρο υφίσταται ακόμη) δεν βρήκε κάτι το… συγκλονιστικό, κάτι που θα τον έκανε να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες του.

Τις τελευταίες μέρες όμως στην Αγγλία κυκλοφορεί το όνομα μιας ομάδας που σοβαρά εξετάζει την περίπτωση του Νορβηγού. Μιλάμε για την Μπέρνλι, η οποία είναι σε αναζήτηση βασικού δεξιού μπακ, με τον Ομάρ να κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αξιολόγηση του κόουτς Ντάις εξαιτίας (κυρίως) του γεγονότος πως είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Προσέγγιση έχει γίνει, διερευνητική σε αυτό το στάδιο, ο Ομάρ είναι (προφανώς) γνώστης του ενδιαφέροντος της Μπέρνλι και της συζήτησης που γίνεται για τ’ όνομα του στον αγγλικό σύλλογο, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει το «πράσινο» φως για να επικεντρωθεί εκεί το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του, αφού περιμένει τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό (παρότι γνωρίζει επίσης πως το οικονομικό τους πλαίσιο πολύ δύσκολα, αν όχι απίθανα, θα διαφοροποιηθεί).  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώληση-έκπληξη βασικού - Δίνουν τρελά λεφτά οι Άραβες - Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags