Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Χασάν "αποκάλυψε" σε δηλώσεις του την παραμονή του Πορτογάλου!
| 2020-04-23 14:15:00

"Αποκάλυψη" κατά λάθος για Μαρτίνς! Τελική απόφαση Μαρινάκη - Το "μαρτύρησε" το... παιδί του!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Αποκάλυψη" κατά λάθος για Μαρτίνς! Τελική απόφαση Μαρινάκη - Το "μαρτύρησε" το... παιδί του!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δεν είπε κάτι συγκλονιστικό ή κάτι το ιδιαίτερο ο Χασάν στις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του. Ο Αιγύπτιος έχει… καψουρευτεί την Αθήνα και τον Ολυμπιακό. Ούτε το καλοκαίρι ήθελε να φύγει, αλλά τα 4 εκατ. ευρώ του (τότε) buy-out που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» από την Μπράγκα δεν κατέστη δυνατό να μειωθούν, παρότι ο Ολυμπιακός το πάλεψε αρκετά και έτσι ο Αιγύπτιος παρέμεινε στους «αρσεναλίστας».

Με βαριά καρδιά. Πολύ δεν αγωνίστηκε, τραυματίστηκε, οπότε μοιραία πέταξε (και πάλι) την σκούφια του όταν ο Ολυμπιακός επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο, ζητώντας και πετυχαίνοντας εκ νέου τον δανεισμό του, αυτή τη φορά με σαφώς μικρότερο buy-out. Το παραδέχτηκε/επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χασάν κάνοντας λόγο για 2,5 εκατ. ευρώ, επισημαίνοντας αφενός πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει και επίσης γνωστοποιώντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερώσει τον ατζέντη του για να δρομολογήσουν την αγορά του.

Ουδεμία έκπληξη. Ο ατζέντης του Κόκα είναι ο Ζόρζε Μέντες και οι επαφές του με τον Ολυμπιακό σε διάφορα θέματα και ζητήματα είναι καθημερινές. Δεν χρειάζεται συνεπώς καμία ιδιαίτερη επικοινωνία και επαφή. Ο Μέντες γνωρίζει τι θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» και αν θέλουν να κρατήσουν τον Αιγύπτιο, τότε, δεδομένα, αυτός είναι που θα βγει μπροστά (όπως έκανε και πέρυσι) αναλαμβάνοντας τις συζητήσεις με την Μπράγκα.  

Συζητήσεις επιβεβλημένες, αφού ναι μεν το buy-out είναι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι, ο Ολυμπιακός όμως δεδομένα θα επιδιώξει και περαιτέρω μείωση του, ειδικά σε συνθήκες μετά πανδημίας, κάτι που προφανώς θα αναλάβει ο Μέντες. Μέχρι εδώ λοιπόν, ουδέν το αξιοσημείωτο και καμία απολύτως η «είδηση» που προέκυψε από τις δηλώσεις του Χασάν.

Αυτό που προκύπτει είναι αυτό που δεν φαίνεται σε πρώτη ματιά. Ο Χασάν αποτελεί επιλογή Μαρτίνς. Και είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγούσαν την παραμονή του σε περίπτωση που ο Πορτογάλος προπονητής παρέμενε στον πάγκο και ανανέωνε το συμβόλαιο του. Εφόσον λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά για τη διάθεση του να κρατήσουν τον Χασάν, τότε, προφανώς δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να αναδειχτεί ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού πηγαίνει πολύ καλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει από τον Ολυμπιακό η ταλεντάρα - Θέλει να ανοίξει τα φτερά του - Το ξέρει ο προπονητής;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags