Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Tρελός" ο Ρόκα! Αυτόν "κόβει" από τον ΠΑΟ
| 2020-04-23 18:30:00

"Tρελός" ο Ρόκα! Αυτόν "κόβει" από τον ΠΑΟ - Είναι... παιδί του - Σκάει "βόμβα" στη θέση του!

του Νίκου Στεργίου
"Tρελός" ο Ρόκα! Αυτόν "κόβει" από τον ΠΑΟ - Είναι... παιδί του - Σκάει "βόμβα" στη θέση του!

Παναθηναϊκός: Δεν είναι σημερινό το θέμα του ενδιαφέροντος του Τσάβι Ρόκα για τον Μαρκ Φερνάντεθ. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να φέρνει στη Σαμπταντέλ τον νυν εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης. Μοιραία λοιπόν, από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας του Ρόκα με τον Παναθηναϊκό και σκαλίζοντας το παρελθόν του, η σύμπτωση της συνύπαρξης τους στην Ισπανία, γέννησε σενάρια για νέα στον Παναθηναϊκό.

Τότε, η εν λόγω προοπτική διαψεύστηκε από τους «πράσινους». Σήμερα, το θέμα επιστρέφει στο προσκήνιο, με την απαραίτητη υποσημείωση ότι η περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προχωρήσει σε πώληση Χατζηγιοβάνη και κατά συνέπεια κινηθεί για δύο ακραίους.

Συνεπώς κάνοντας τη μετάφραση: δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση! Πρώτον γιατί όπως έχουμε καταγράψει στον sportdog σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας δεν προβλέπεται πώληση του Χατζηγιοβάνη. Σίγουρα όχι στην Στουτγάρδη και πάντα με βάση τα όσα περιμένουν και εκτιμούν από την πλευρά του Ελληνα ακραίου αλλά και του Παναθηναϊκού.

Και δεύτερον, η αναζήτηση ενός συνεπώς ακραίου μέσου, θα αφορά παίκτη που δεν θα σηκώνει «αμφισβήτηση» αναφορικά με το ρόλο και την παρουσία του στην ενδεκάδα. Θα είναι δηλαδή βασικός, δεν θα έρθει για να συμπληρώσει ή να γεμίσει «τρύπες». Ο Φερνάντεθ είναι τέτοιος; Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τέτοια άποψη και σίγουρα δεν μπαίνουμε σε εποχή που υπάρχει περιθώριο για δαπάνη χρημάτων που δεν πιάνουν τόπο ή δεν αφορούν εγγυημένες (στα χαρτιά έστω) επιλογές.

Και επίσης, για να το κλείσουμε, ούτε και ο Ρόκα θα επιθυμούσε τον Φερνάντεθ. Για την Σαμπαντέλ, μια ομάδα της Σεγούντα, και πριν χρόνια, μια χαρά ήταν η επιλογή του. Για τον Παναθηναϊκό, όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ζοτς και ποιος Σάρας; Ιδού ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού - "Τρέλα" στον κόσμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags