Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Κίνηση-ματ Μαρινάκη! Με αυτούς έδωσε τα χέρια
| 2020-04-23 20:00:00

Κίνηση-ματ Μαρινάκη! Με αυτούς έδωσε τα χέρια - "Χρυσά" deals - Όλη η αγορά "δική" του!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Μαρινάκη! Με αυτούς έδωσε τα χέρια - "Χρυσά" deals - Όλη η αγορά "δική" του!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Η αγορά της Σερβίας, διαχρονικά, ήταν στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού. Διαχρονική η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να διεισδύσουν στην πάντα γεμάτη ταλέντα και αξιόλογες περιπτώσεις αγορά της γειτονικής χώρας. Το προσπάθησαν με διάφορους τρόπους και η αλήθεια είναι πως αφότου διαταράχθηκαν οι σχέσεις του συλλόγου με τον πανίσχυρο… ηγήτορα της συγκεκριμένης αγοράς, τον Κοσοβάρο ατζέντη Φάλι Ραμαντάνι, ο Ολυμπιακός έχασε κάπως τα πατήματα του στη Σερβία ψάχνοντας εναλλακτικούς τρόπους νέας εισόδου.

Την τελευταία διετία φαίνεται πως έχει βρει σιγά σιγά πατήματα. Ραντζέλοβιτς, Μάρκοβιτς, Μπέλιτς και ο επερχόμενος Τσούμιτς, τα deals νεαρών και εξελίξιμων Σέρβων ποδοσφαιριστών που το επιβεβαιώνουν. Και τέταρτος εν όψει, αν πιστέψει κανείς τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή του 19χρονου φουνταριστού Ντάμιαν Ντόστανιτς, ο οποίος βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια στις ακαδημίες του Αγιαξ, ωστόσο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι χωρίς να μπορέσει να «προαχθεί» στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα».

Πέραν του αν ισχύει το εν λόγω σενάριο, αυτό που έχει ενδιαφέρον να καταγραφεί είναι το background του ποδοσφαιριστή σε μανατζερικό επίπεδο, που δείχνει πράγματα. Ο Ντόστανιτς λοιπόν εκπροσωπείται από την εταιρεία του Ντάρκο Ρίστιτς, στο πελατολόγιο της οποίας ανήκουν οι Μπέλιτς και Μάρκοβιτς, οι οποίοι και εντάχθηκαν στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» το περασμένο καλοκαίρι.

Οι άλλοι δύο Σέρβοι, ο Ραντζέλοβιτς δηλαδή και ο Τσούμιτς, ανήκουν στην εταιρεία του αλλοτινού εξτρέμ της Σταντάρ Λιέγης (και επί χρόνια μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού) Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τα δύο συγκεκριμένα λοιπόν γραφεία εκπροσώπησης φαίνεται πως αποτελούν τα «οχήματα», τους συνεργάτες πλέον του Ολυμπιακού για (δυναμική) επιστροφή και έλεγχο της σερβικής ποδοσφαιρικής αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σφήνα" Ουζουνίδη για παικταρά που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την άμυνα - Θα γίνει... μάχη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags