Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Νέος Τσιμίκας! Τρελαίνει κόσμο 17χρονος αριστερός μπακ
| 2020-04-24 20:32:00

Νέος Τσιμίκας! Τρελαίνει κόσμο 17χρονος αριστερός μπακ - "Σκοτώνονται" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος Τσιμίκας! Τρελαίνει κόσμο 17χρονος αριστερός μπακ - "Σκοτώνονται" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο κορωνοϊός χάλασε τα σχέδια του παίκτη που έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια για το ταλέντο του και αποκαλείται ως ο "νέος Τσιμίκας" από τον ελληνικό Τύπο.

Ο 17χρονος Απόστολος Αποστολόπουλος του Πανσερραϊκού ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να υπογράψει στη Βίλεμ, ομάδα στην οποία έκανε το "μπαμ" προτού καθιερωθεί στον Ολυμπιακό ο Κώστας Τσιμίκας, με τους συνειρμούς που "γέννησε" αυτή η προοπτική στο μυαλό όλων να είναι προφανείς.

Το μόνο κακό στην υπόθεση ήταν το τάιμινγκ, καθώς ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγες μέρες ότι οι διαπραγματεύσεις διεκόπησαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή "ξενέρωσε" τον παίκτη, αλλά παράλληλα εμπόδισε τη Βίλεμ να τον "κλέψει" και έδωσε την ευκαιρία στους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου να τον διεκδικήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εξετάζουν πλέον "ζεστά" την περίπτωση του Αποστολόπουλου, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Ελλάδας με τεράστιες δυνατότητες ανέλιξης.

Σε ηλικία 17 ετών μετρά ήδη πάνω από 50 συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό, όντας... έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό. Υπό την έννοια ότι καμία από τις προαναφερθείσες μεγάλες ομάδες δεν διαθέτει αριστερό μπακ με τις προοπτικές για πρώτη ομάδα και την εμπειρία του Αποστολόπουλου στην ηλικία του!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο ανταγωνισμός για τον θαυματουργό πιτσιρικά έχει ήδη "ανάψει" και αναμένεται να... φουντώσει το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, οδεύουμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί που για χρόνια ακούγαμε για "ελληνοποίηση" στις μεγάλες ομάδες αλλά δεν τη βλέπαμε, έρχεται πλέον να την επιβάλλει ο κορωνοϊός και η μεγάλη ζημιά που φέρνει στα ταμεία των συλλόγων! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως παιδιά με το ταλέντο του Αποστολόπουλου δεν περισσεύουν και δεν μπορούν να αγνοηθούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόταση-βόμβα Σαββίδη στον Μπέο - Aγοράζει και τον κάνει αφεντικό - Θα γίνει χαμός στη Superleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags