Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μυθικό ντόμινο με Χουλτ! Κάνει "τράμπα" με Ινσούα - "Ενδιαφέρον" ΠΑΟΚ για να πάει... Ολυμπιακό;
| 2020-04-25 19:33:00

Μυθικό ντόμινο με Χουλτ! Κάνει "τράμπα" με Ινσούα - "Ενδιαφέρον" ΠΑΟΚ για να πάει... Ολυμπιακό;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μυθικό ντόμινο με Χουλτ! Κάνει "τράμπα" με Ινσούα - "Ενδιαφέρον" ΠΑΟΚ για να πάει... Ολυμπιακό;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μεγάλος ντόρος γύρω από τη θέση του αριστερού μπακ θα γίνει το φετινό καλοκαίρι, καθώς ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ψάχνουν παίκτη για εκείνη τη θέση. Οι δύο πρώτοι γιατί αναμένεται να πουλήσουν Γιαννούλη και Τσιμίκα αντίστοιχα και οι δύο άλλοι γιατί είναι πολύ πιθανό πλέον να χάσουν τους Ινσούα και Χουλτ.

Οι Πράσινοι μάλιστα αναμένεται να βγουν στην αγορά ψάχνοντας δύο μπακ, καθώς μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μείνει και ο Γιόχανσον. Ο Σουηδός προ κορωνοϊού, στις ζητήσεις του με την ομάδα, είχε ζητήσει υπερβολικά χρήματα και από κοινού Δώνης, Ρόκα και διοίκηση είχαν αποφασίσει πως δεν θα ασχοληθούν και ότι θα ψάξουν για άλλο δεξιό μπακ, δίνοντας παράλληλα χρόνο σε έναν εκ των νεαρών Βαγιαννίδη – Αποστολάκη.

Αμφίβολο είναι όμως το μέλλον ενός ακόμα Σουηδού και συγκεκριμένα του Χουλτ, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Καρέρα και ετοιμάζει… βαλίτσες. Ο Ιταλός προτιμάει τον Λόπες για τα αριστερά της άμυνας και με βάσει τα χρήματα που ζητάει ο Χουλτ για να ανανεώσει, αποφάσισαν από κοινού με τον Ίβιτς, πως είναι καλύτερο να ψάξουν στην αγορά για άλλο παίκτη. Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του Ινσούα για την ΑΕΚ, ο οποίος παρότι μένει ελεύθερος από το Τριφύλλι, ζητάει πάρα πολλά χρήματα!

Ο Χουλτ πάντως έχει εδώ και καιρό πάρει το μήνυμα από την Ένωση και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σίγουρα ο κορωνοϊός δυσκόλεψε την κατάσταση, ωστόσο ο μάνατζέρ του είναι βέβαιος πως μπορεί να του φέρει μία καλή πρόταση. Ο ίδιος θα προτιμούσε να μείνει στην Ελλάδα, γι' αυτό και υπήρξαν πριν μήνες αν θυμάστε και δημοσιεύματα για πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάποιοι τον… σπρώχνουν και σε άλλες ομάδες.

Τελευταία στο «κόλπο» μπήκε και ο ΠΑΟΚ, χωρίς πάντως από τον Δικέφαλο να υπάρχει ακόμα τουλάχιστον κάποια κρούση ή γενικότερα κίνηση. Ο Χουλτ θα ήθελε να μείνει σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δύσκολα θα τον προτιμήσουν για αντικαταστάτη του Γιαννούλη μετά την τελευταία του σεζόν στο ΟΑΚΑ. Για άλλον ελληνικό σύλλογο (Ολυμπιακό;) προορίζεται ενδεχομένως ο Σουηδός και ο Δικέφαλος του Βορρά έπεσε στο τραπέζι για αντιπερισπασμό…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Σαββίδη σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη! "Κλέβει" κορυφαίο Έλληνα φορ της Superleague!  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags