Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παίρνει... Μπρούνο Γκάμα ο Ολυμπιακός - 600.000 ευρώ για συμβόλαιο"
| 2020-04-26 17:10:00

"Παίρνει... Μπρούνο Γκάμα ο Ολυμπιακός - 600.000 ευρώ για συμβόλαιο - Φτιάχνει τετράδα-φωτιά"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παίρνει... Μπρούνο Γκάμα ο Ολυμπιακός - 600.000 ευρώ για συμβόλαιο - Φτιάχνει τετράδα-φωτιά"

Ολυμπιακός: Κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ είναι η αξία του Κέβιν Μπούα, της Βασιλείας, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr ο Γιώργος Κούλης.

Άριστος γνώστης τού ποδοσφαίρου τής Ελβετίας συμπλήρωσε ακόμα ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για την περίπτωσή του, ενώ θα μπορούσε να συνυπάρξει στην ίδια 11άδα με τους Βαλμπουενά, Φορτούνη και Ελ Αραμπί.

"Πολύ καλή περίπτωση για Ολυμπιακό - Αριστερός εξτρέμ με δεξί πόδι"

Γιώργο, το ρεπορτάζ θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μπούα, της Βασιλείας. Ποια είναι η άποψή σου για τον παίκτη και τι περισσότερο μπορούμε να πούμε ρεπορταζιακά για αυτό το θέμα;

"Θεωρώ πως είναι μια καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα δώσει λύσεις στις πτέρυγες. Προέρχεται από μια θετική σεζόν στους Ελβετούς, άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν σημειώνοντας καθοριστικά τέρματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη χωρίς να έχει φανέλα βασικού στο σπίτι του, αφού και η Βασιλεία είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ρεπορταζιακά βγήκαν σενάρια και στα Ελβετικά ΜΜΕ για ενδιαφέρον των Πειραιωτών οπότε πράγματι θα απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό η περίπτωση του". 

Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει και ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός μαζί του; Σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει;

"Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως εξτρέμ με ανάποδο πόδι στην αριστερή πτέρυγα ώστε να συγκλίνει προς τα μέσα και να σουτάρει, έχει υψηλή τεχνική και είναι δυνατός, αφού διαθέτει καλά σωματικά προσόντα για αυτή την θέση. Σίγουρα τα δέκα γκολ που σκόραρε φέτος δεν πέρασαν απαρατήρητα από το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού".

"Τιμή στα 3,5 εκατ. ευρώ - Στην 11άδα με Βαλμπουενά, Φορτούνη και Αραμπί

Το ρεπορτάζ από την Ελβετία, προ ημερών, έκανε λόγο για πρόταση 600.000 από την πλευρά του Ολυμπιακού. Σε αυτό το επίπεδο είναι η τιμή του; Η Βασιλεία, γενικά, πουλάει ακριβά; Πόσα μπορεί να ζητήσει;

"Οχι όχι, έκανε πρόταση 600.000 ευρώ προς τον παίκτη και όχι προς την ομάδα. Το συμβόλαιο του λήγει σε δύο μήνες και για αυτό μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, αν και η Βασιλεία φαίνεται πως θα του κάνει πρόταση ανανέωσης. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας όπως γνωρίζω, δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του. Περίπου στα 3,5 εκατομμύρια είναι η αξία του, οπότε αν θελήσουν οι ''ερυθρόλευκοι'' να τον πουλήσουν στο μέλλον, θα μπουν χρήματα στα ταμεία τους". 

Ποιον παίκτη θυμίζει, από εκείνους που μας είναι γνωστοί στο ελληνικό πρωτάθλημα, για να γίνει περισσότερο κατανοητή η εικόνα του; Αν έρθει στον Ολυμπιακό θα είναι για βασικός; Μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, αντι-Ποντένσε;

"Θα έλεγα ότι μου θυμίζει τον Μπρούνο Γκάμα του Άρη στο τεχνικό κομμάτι και μοιάζει αρκετά στο στυλ παιχνιδιού του Πορτογάλου. Ναι, νομίζω πως μπορεί να γίνει βασικός, καθώς δεν υστερεί σε κάτι σε σχέση με τους άλλους εξτρέμ που υπάρχουν στο ρόστερ αυτή την στιγμή. Για αντί-Ποντένσε είναι μεγάλη κουβέντα και θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να βρει άξιο αντικαταστάτη του, δεν πήρε τυχαία μεταγραφή με τόσο μεγάλο ποσό. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής".

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις με ποιους παίκτες θα ταίριαζε στη 11άδα του Ολυμπιακού, με βάση το υπάρχον ρόστερ των Πειραιωτών. 

"Θα ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον να τον δω στην επίθεση μαζί με τους Βαλμπουενά, Φορτούνη και Ελ Αραμπί, έχει ποιότητα να βοηθήσει με τα στοιχεία του αυτή την τριάδα αλλά και να βοηθηθεί και ο ίδιος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή έκπληξη! "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα ο Μπαρτζώκας - Φέρνει παικταρά... κόντρα σε όλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags