Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στο Τριφύλλι είναι εξαλλοι με τον Βαγιαννίδη!
| 2020-04-27 12:45:00

Οργή στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο! Τι έκανε μέσα στην καραντίνα - Αδιανόητη διαρροή - Του κόβουν λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
Οργή στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο! Τι έκανε μέσα στην καραντίνα - Αδιανόητη διαρροή - Του κόβουν λεφτά!

Παναθηναϊκός: Επιβεβαιωμένο δεν είναι, αλλά για ακόμη μια φορά προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τη διαρροή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επερχόμενου ραντεβού που θα λάβει χώρα είτε σήμερα είτε αύριο της πλευράς Βαγιαννίδη, παρόντος και του ίδιου του ποδοσφαιριστή με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στον Παναθηναϊκό ήταν και πάλι… πυρ και μανία με τη συγκεκριμένη διαρροή. Τόσο γιατί γνωρίζουν πως προκύπτει, χρεώνοντας γι’ αυτήν την οικογένεια του 18χρονου άσου όσο και για το πρακτικό της υπόθεσης. Ανεξαρτήτως αν ισχύει ή όχι η πληροφορία για ραντεβού είναι γεγονός πως κατά τη διάρκεια του lock down ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκμηδενίσει τις επαφές του, τα ραντεβού του, τηρώντας αυστηρότατα την καραντίνα.

Τώρα λοιπόν που οδεύουμε προς σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων δεν «χτυπάει» και τόσο καλά – επικοινωνιακά – το ότι από τα πρώτα ραντεβού του θα είναι με έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή. Και αυτό μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς πως εκκρεμεί εδώ και μήνες ένα ραντεβού, ένα καθοριστικό ραντεβού, με τον προπονητή της ομάδας για να ξεκαθαριστεί η σχέση και το στάτους της συνεργασίας των δύο πλευρών και το αν θα συνεχίσουν και υπό ποιους όρους και την επόμενη σεζόν.

Πέραν πάντως του εκνευρισμού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, που ενισχύεται αφού όπως χαρακτηριστικά τονίζεται έχουν γίνει σχετικές συστάσεις αλλά αγνοούνται επιδεικτικά, αυτό που απασχολεί επίσης είναι τι κατάληξη θα έχει η σαπουνόπερα αναφορικά με την παραμονή ή όχι του «Βάγια». Μένει να δούμε αν δικαιωθούν στους «πράσινους» ως προς την εκτίμηση τους ότι ο 18χρονος άσος δεν έχει επιλογές από το εξωτερικό ελέω πανδημίας και επίσης, αν επιβεβαιωθεί και η φημολογία πως θα του προταθεί αισθητά μικρότερο συμβόλαιο από αυτό που του είχε προσφέρει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει βόμβα στο Λιμάνι! "Ψήνει" πλάκα ο Αλαφούζος σε Μαρινάκη; "Κλέβει" εξτρέμ από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags