Facebook Pixel Ολυμπιακός: O Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πάρει παίκτες από την Πορτογαλία!
| 2020-04-27 14:40:00

"Παλάβωσε" ο Μαρτίνς! Αυτούς ζήτησε στον Μαρινάκη - Εξτρέμ-ρουκέτες - Ο ένας κάνει 88 εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παλάβωσε" ο Μαρτίνς! Αυτούς ζήτησε στον Μαρινάκη - Εξτρέμ-ρουκέτες - Ο ένας κάνει 88 εκατομμύρια!

Ολυμπιακός: Από όσα ονόματα – και είναι ήδη πολλά – έχουν γραφτεί και κυκλοφορήσει εντός και εκτός συνόρων αναφορικά με τις επιλογές των Ερυθρόλευκων για την κάλυψη της θέσης του εξτρέμ που θα αποτελέσει μια από τις βασικές μεταγραφικές αναζητήσεις των «ερυθρόλευκων» το ερχόμενο καλοκαίρι ένα ξεχωρίζει, τουλάχιστον στα όσα έχει κατά νου ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό το όνομα είναι του Γουίλσον Εντουάρντο, του 30χρονου Ανγκολέζου της Μπράγκα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως εξ αρχής έχει ενημερώσει ο sportdog, αρέσει στον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού. Ξεκαθαρίζουμε πως μιλάμε πάντα για τα όσα ονόματα και ποδοσφαιριστές έχουν διαρρεύσει και «παίζουν» στα media.

Ο ίδιος ο Εντουάρντο είναι περιζήτητος, φέρεται να αναζητά ένα πολύ καλό συμβόλαιο (σε οικονομικό επίπεδο) για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν βιάζεται. Είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», σαφώς και υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και αυτός – όπως κάθε μεταγραφική υπόθεση των «ερυθρόλευκων» - είναι σε καθεστώς… αναμονής.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που θα ήταν (και είναι) στα υπ’ όψιν του Μαρτίνς είναι ο Ζότα. Ο 21χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Μπενφίκα, για τον οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο (ως εκεί όμως, χωρίς κάτι περισσότερο). Θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ανανέωσε το συμβόλαιο του το περασμένο καλοκαίρι ως το 2024, με τους Λουζιτανούς να τοποθετούν σε αυτό ρήτρα εξαγοράς 88 εκατ. ευρώ!

Εχει πλέον συμφωνηθεί να δοθεί δανεικός την επόμενη σεζόν (χωρίς όμως option αγοράς) προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει στην Μπενφίκα. Ο Μαρτίνς υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις (μία εξ αυτών για παράδειγμα να αποκτηθούν δύο εξτρέμ από τον Ολυμπιακό και ο Ζότα να είναι ο ένας) θα εξέταζε σοβαρότατα τον Ζότα, γι’ αυτό – και με δεδομένες τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Μπενφίκα – ας κρατήσουμε (έστω και χαμηλά…) το όνομα του νεαρού Πορτογάλου εν όψει καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή ανατροπή στον Ολυμπιακό - Μένει ο... τελειωμένος στο Λιμάνι - "Τρέχουν" οι διαπραγματεύσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags