Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Θα μείνει στο Τριφύλλι ή θα "χτυπήσει" μεταγραφή στο εξωτερικό;
| 2020-04-27 15:45:00

"Άρρωστος" ο Κουρμπέλης! Απίστευτη απόφαση πάρα την πανδημία - Πώς να μην τρελάνει τον κόσμο;

του Νίκου Στεργίου
"Άρρωστος" ο Κουρμπέλης! Απίστευτη απόφαση πάρα την πανδημία - Πώς να μην τρελάνει τον κόσμο;

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Από τις ιδιαιτερότητες της εποχής. Λέξεις επί λέξεων, σελίδες επί σελίδων, ρεπορτάζ κόντρα στο ρεπορτάζ, μεταγραφικού περιεχόμενου, στηριγμένο για ενδιαφέρον συλλόγου του εξωτερικού για Ελληνα ποδοσφαιριστή. Επισήμανση; Δεν αναφέρεται ποτέ και πουθενά το όνομα της ενδιαφερόμενης (της πολύ ενδιαφερόμενης όπως επισημαίνεται) ομάδας! Δίδαγμα; Ποτέ μην αφήνεις μια λεπτομέρεια να σου χαλάσει μια ιστορία.

Ο πρόλογος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ρωσικής ομάδας για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ομάδα που φέρεται να έχει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στην κορυφή της λίστας της και φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει μια σημαντική πρόταση στους «πράσινους» για τον «Κούρμπε». Υπενθυμίζουμε αρχικά αυτό που είχαμε τονίσει και στα χειμερινό φλερτ (ή «φλερτ») της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Από το καλοκαίρι που έρχεται ο αριθμός των ξένων που επιτρέπεται να έχουν οι ομάδες ρωσικό πρωτάθλημα μειώνεται σε 8 συνολικά. Και εύλογα, όλες πλέον, «καίγονται» να… ξεφορτώσουν πρώτα, πριν ξεκινήσουν τις αγορές, κάτι που ενισχύεται και από τα δεδομένα που διαμορφώνονται λόγω πανδημίας.

Πέραν τούτου, προέκυψε και η χτεσινοβραδινή διαρροή εκ μέρους του Παναθηναϊκού, αλλά και του ίδιου του Κουρμπέλη, με την οποία τονίζονταν η άγνοια του συλλόγου για ενδεχόμενη πρόταση και το φερόμενο ενδιαφέρον. Ας μην μείνουμε εδώ όμως και ας εστιάσουμε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Δύο φορές στην καριέρα του, στο ξεκίνημα αυτής στον Αστέρα, είχε την ευκαιρία να μετακομίσει στο εξωτερικό (και όχι όπου όπου, στη Φούλαμ). Αρνήθηκε. Όλ’ αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, κουράστηκε να διαβάζει, αλλά και να βιώνει από πρώτο χέρι, διάφορες ιστορίες και «ενδιαφέροντα» που τον έφερναν στην αγκαλιά ομάδων του εξωτερικού.

Ετσι κι αλλιώς δεν είναι χαρακτήρας που τα θέλει όλα αυτά. Απόλυτα κατασταλαγμένος, δεν του «λείπει» ούτε και κυνηγάει την προοπτική του εξωτερικού. Δεν το έκανε ποτέ, σίγουρα δεν θα το κάνει τώρα, έχοντας επικυρώσει την σχετική του πεποίθηση με ένα νέο, εξαιρετικό και πλουσιοπάροχο για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού συμβόλαιο.

Και σίγουρα, ακόμη και αν έμπαινε στο τριπάκι να συζητήσει, ακόμη και αν αυτό το περίφημο ενδιαφέρον της άγνωστης ρωσικής ομάδας, υλοποιούνταν, η Ρωσία δεν βρίσκεται – για κανέναν όμως λόγο… - μεταξύ των προορισμών που ο Κουρμπέλης θα εξέταζε (αν ποτέ έμπαινε στη διαδικασία να το κάνει) για να μεταναστεύσει.

ΔΙAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει βόμβα στο Λιμάνι! "Ψήνει" πλάκα ο Αλαφούζος σε Μαρινάκη; "Κλέβει" εξτρέμ από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags