Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: O Γουίλσον Εντουάρντο είναι μήλον της έριδος για τις δύο ομάδες
| 2020-04-28 11:05:00

Ισχύει 100%! "Σφήνα" Σαββίδη στον Ολυμπιακό - "Κλοπή" εκτός λογικής - Πάνω από 1 εκατ. ευρώ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ισχύει 100%! "Σφήνα" Σαββίδη στον Ολυμπιακό - "Κλοπή" εκτός λογικής - Πάνω από 1 εκατ. ευρώ!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το προφανές έχει να κάνει με το ότι εδώ και μέρες το όνομα του Γουίλσον Εντουάρντο παρελαύνει, αξιολογούμενο μάλιστα ως κορυφαία επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, στο ρεπορτάζ Ολυμπιακού και σήμερα εμφανίζεται από δημοσιεύματα να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Αμπέλ Φερέιρα για το «χτίσιμο» του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν!

Ισχύει 100%!  Εχουμε τονίσει στον sportdog από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στα ελληνικά media ο 30χρονος Ανγκολέζος εξτρέμ πως συγκινεί πολλούς στην Ελλάδα. Και όχι μόνο. Είναι περιζήτητος τόσο στην Πορτογαλία όσο και εκτός αυτής, με τον ίδιο να αναζητά το καλύτερο συμβόλαιο (οικονομικά) της καριέρας του.

Δεν βιάζεται προφανώς να «κλείσει», στην περίπτωση του η κρίση της πανδημίας δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει ούτε την σκέψη ούτε και τις επιλογές του. Στο… ελληνικό τώρα προκείμενο, έχει προσεγγιστεί τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν έχει καταθέσει πρόταση, απλώς έχει γίνει μια διερευνητική επαφή.

Θετική ανταπόκριση, πάτημα για συνέχεια επαφών και συζητήσεων. Το θέμα είναι – επαναλαμβάνουμε – πως ο Εντουάρντο θέλει και αρκετά χρήματα (πάνω από εκατομμύριο οι απαιτήσεις του) και τα ψάχνει παντού. Ως προς τον ΠΑΟΚ, προκαλεί εντύπωση, γιατί μόλις πριν λίγες μέρες ξεκαθαρίστηκε η πολιτική του συλλόγου.

Νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, με μεταπωλητική αξία και εμπιστοσύνη στους γηγενείς. Ο Εντουάρντο προφανώς δεν είναι γηγενής, δεν είναι νέος (και συνεπώς δεν έχει καμία μεταπωλητική αξία), παίζει σε μια θέση που στον ΠΑΟΚ έχουν… απόθεμα, τόσο σε νυν ποδοσφαιριστές του ρόστερ όσο και σε όσους φιλοδοξούν να προωθήσουν από τις ακαδημίες, ενώ οι απαιτήσεις του είναι απαγορευτικές αφού τέτοια συμβόλαια σαν αυτό που ψάχνει ο νυν ακραίος επιθετικός της Μπράγκα δεν υφίστανται – ούτε σαν… σκέψη – στον ΠΑΟΚ της ερχόμενης περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, παρότι ο κόσμος στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν περιστρέφεται γύρω τους, μια ακόμη μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ προδιαγράφεται, αυτή τη φορά σε μεταγραφικά… αλώνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασικός παιχταράς του ΠΑΟΚ στην Τουρκία; Τον θέλουν για 11αδάτο - Φεύγει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags