Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα Τσιμίκα - Ελεύθερος Ομάρ, "τελειωμένος" Κούτρης
| 2020-04-28 18:39:00

Βόμβα Τσιμίκα - Ελεύθερος Ομάρ - "Τελειωμένος" Κούτρης - Έκπληξη με Τόρο - Λεφτά για Γκασπάρ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Τσιμίκα - Ελεύθερος Ομάρ - "Τελειωμένος" Κούτρης - Έκπληξη με Τόρο - Λεφτά για Γκασπάρ!

Ολυμπιακός: Οι ακραίοι μπακ αποτελούν κομβικό στοιχείο του σχεδιασμού του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει κανείς από όσους βρίσκονται στο φετινό rotation με εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Συμβόλαιο έχει ο Τσιμίκας, αλλά με τον… χαμό που γίνεται γι’ αυτόν, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα παραμείνει και δεν θα πωληθεί.

Ελεύθερος μένει στο τέλος της σεζόν ο Ομάρ, συνεχή τα δημοσιεύματα περί συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, ακόμη περισσότερα αυτά που τον συνδέουν με ομάδες του εξωτερικού, τίποτα όμως το χειροπιαστό πέραν της (καταγεγραμμένης από τον sportdog από το… φθινόπωρο) απόστασης που υπάρχει μεταξύ του Νορβηγού και του Ολυμπιακού για την ανανέωση του δικού του συμβολαίου.

Δανεικος στη Μαγιόρκα ο Κούτρης, επέστρεψε άρον άρον, αφού τραυματίστηκε σοβαρά και συνεπώς είναι εκτός δράσης, με τους μετριοπαθέστερους των υπολογισμών ως τις αρχές του χειμώνα. Λύση πολυτελείας και έκτακτης ανάγκης ο Τοροσίδης, κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά και σίγουρα αν το κάνει ο ρόλος και η συμμετοχή του θα είναι εφάμιλλα της φετινής σεζόν (ανυπόληπτα δηλαδή).

Ποιος μένει; Ο Γκασπάρ. Για τον Πορτογάλο υπάρχουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του που θέλουν τον Ολυμπιακό να διαπραγματεύεται με την Σπόρτινγκ για έκπτωση στο buy-out που υπάρχει στον δανεισμό του, ύψους 1 εκατ. ευρώ, κάτι που είχε προ ημερών αποκαλύψει ο sportdog.

Η αλήθεια είναι πως θέμα τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει. Σε περίπτωση που επικυρωθεί όντως η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς, ο Γκασπάρ κάνει στον προπονητή του Ολυμπιακού. Δεν κάνει όμως η τιμή του. Το 1 εκατ. ευρώ όντως έχει αξιολογηθεί ως μεγάλο από τους «ερυθρόλευκους», κίνηση όμως για να μειωθεί αυτό ή για να συζητήσουν με την Σπόρτιγνκ, δεν έχει γίνει ακόμη.

Το θετικό για την προσπάθεια του Ολυμπιακού (αν και εφόσον γίνει) να διαπραγματευτεί καλύτερους όρους για την αγορά του Γκασπάρ είναι πως μετά τον συμβιβασμό στην υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι σχέσεις των δύο συλλόγων, έχει εγκαταλειφθεί (οριστικά) η πολεμική που επικρατούσε και εφόσον ο Γκασπάρ δεν υπολογίζεται από τα «λιοντάρια», ο δρόμος για μια συμφωνία (με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν) είναι όντως ανοιχτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός, ναι, είναι αντι-Μιλουτίνοφ! 12,7 πόντους μ.ο. φέτος - Θηρίο στη ρακέτα - Τον "κλέβει" ο ΠΑΟ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags