Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ιντριγκαδόρικα τουλάχιστον τα σημερινά δημοσιεύματα για τον Βασίλη Παυλίδη
| 2020-04-29 12:40:00

Τρελό κόλπο Μαρινάκη! Παίρνει μικρό αδερφό με στόχο τον μεγάλο παικταρά - Τον θέλει κι ο Ιβάν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό κόλπο Μαρινάκη! Παίρνει μικρό αδερφό με στόχο τον μεγάλο παικταρά - Τον θέλει κι ο Ιβάν!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ιντριγκαδόρικα τουλάχιστον τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον 17χρονο Ελληνα κεντρικό αμυντικό της Σάλκε, τον Βασίλη Παυλίδη. Μεγάλο ταλέντο όντως, τυπικά μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η ιδιομορφία του συμβολαίου που έχει υπογράψει – το λεγόμενο ημι-επαγγελματικό που υπογράφουν ποδοσφαιριστές στη Γερμανία κάτω των 18 ετών – δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του να έχει τον τελευταίο λόγο για την επέκταση του.

Η ίντριγκα βέβαια συνίσταται στο ότι μιλάμε για τον αδερφό του Βαγγέλη Παυλίδη, του 22χρονου φουνταριστού της Βίλεμ, ο οποίος έγινε διεθνής αυτή τη σεζόν και προέρχεται από δύο εξαιρετικές χρονιές στην Ερεντιβίζιε, γεγονός που τον έχει φέρει στην… προθήκη του ολλανδικού συλλόγου, που αναζητάει πώληση.

Το συμβόλαιο του φορ Παυλίδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη εμπιστευόμενος τον πασίγνωστο Μίνο Ραϊόλα, δείγμα και αυτό της πρόθεσης και της επιθυμίας του (επίσης) να αναζητήσει μια μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Δεδομένα, τον περασμένο Ιανουάριο – και πριν γίνει η αλλαγή ατζέντη – ο ΠΑΟΚ είχε ρωτήσει, είχε ψαχτεί για τα καλά για τον 22χρονο φουνταριστό. Πλέον φυσικά, με τους περιορισμούς που υπάρχουν στα μεταγραφικά του «δικέφαλου», οποιαδήποτε συζήτηση είναι εκτός πραγματικότητας.

Δεδομένα επίσης, ανάλογες (αν και όχι τόσο εντατικές και σε βάθος) ερωτήσεις έγιναν και από τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως η τιμή του Παυλίδη senior έχει ξεφύγει (μιλάμε για μίνιμουμ ποσό 5-6 εκατ. ευρώ) και εδώ συνίσταται η… ίντριγκα. Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί προσέγγισης του Παυλίδη junior είναι ένας έμμεσος τρόπος, που οι «ερυθρόλευκοι» ειδικά έχουν κάνει και με άλλα αδέρφια (και συγγενείς ευρύτερα) στο παρελθόν, ενώ παρότι πλέον δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις (που υπήρχαν παλιότερα) με τον Μίνο Ραϊόλα, εν τούτοις έχουν συνεργαστεί παλιότερα άκρως εποικοδομητικά και (αμοιβαίως) επικερδώς τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός, ναι, είναι αντι-Μιλουτίνοφ! 12,7 πόντους μ.ο. φέτος - Θηρίο στη ρακέτα - Τον "κλέβει" ο ΠΑΟ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags