Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πιο απίθανο κι απ’ του Φέτφα! Ποιον στέλνουν στο Τριφύλλι
| 2020-04-29 22:00:00

Πιο απίθανο κι απ’ του Φέτφα! Ποιον στέλνουν στον ΠΑΟ - Αγοράζει 19χρονο - "Τρώει" ταλεντάρα;

του Νίκου Στεργίου
Πιο απίθανο κι απ’ του Φέτφα! Ποιον στέλνουν στον ΠΑΟ - Αγοράζει 19χρονο - "Τρώει" ταλεντάρα;

Δεν ήταν μόνο ο Φετφατζίδης που εμφανίστηκε χτες ως μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον το πρώτο δεν προήλθε από την Ελλάδα. Για τον Οζάν Κοτς, τον 19χρονο πολυσύνθετο μέσο της Μπούρσασπορ ο λόγος, τον οποίο δημοσιεύματα στην Τουρκία εμφάνισαν τον Παναθηναϊκό μεταξύ διάφορων ομάδων που τον παρακολουθούν και θέλουν να τον αποκτήσουν από τους «κροκόδειλους».

Ο sportdog ψάχτηκε για το θέμα, χωρίς να ενοχλήσει όμως την πλευρά του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρήκε ευκαιρία να «διαφημίσει» τον πελάτη του. Τι ισχύει λοιπόν; Απολύτως τίποτα! Συνοπτικά λοιπόν για να κλείσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού δεν υπάρχει περαιτέρω λόγος ασχολίας.

Ο Κοτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπούρσασπορ ως το 2023. Κοινώς, μόνο να αγοραστεί μπορεί και ο Παναθηναϊκός στην μετά πανδημίας εποχή δεν (θα) μπορεί (και δεν θα θέλει) να αγοράσει ούτε… λέπι. Δεύτερον, μιλάμε για 19χρονο ο οποίος έχει αγωνιστεί όλη κι όλη μια φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Τι ακριβώς βοήθεια δηλαδή μπορεί να προσφέρει στους «πράσινους»;

Και, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ανάλογης ηλικίας και θέσης με πιθανώς το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες των «πράσινων», τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος όπως έχει γίνει σαφές σε κάθε ευκαιρία, θα πάρει πολλές ευκαιρίες από εδώ και πέρα. Ποιος ο λόγος λοιπόν για να δαπανηθεί ποσό σε συνομήλικο του, χωρίς καν ανάλογη επαγγελματική εμπειρία;

Είπαμε όμως, η συγκυρία αξιοποιήθηκε (αν δεν δημιουργήθηκε…) από το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον νεαρό Τούρκο για τη διαφήμιση του διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της γειτονικής χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Φριντέτ; Σκάει διπλή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Τέλος κορυφαίος άσος - Χαμός και με Παππά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags