Facebook Pixel Άγιαξ - Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Το ρεπορτάζ που τον θέλει να πηγαίνει στην Ολλανδία!
| 2020-04-30 12:00:00

Τρομερό! Ο Άγιαξ "χτυπάει" Έλληνα άσο - Τον θέλει για αντικαταστάτη top ονόματος - Τρελά λεφτά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερό! Ο Άγιαξ "χτυπάει" Έλληνα άσο - Τον θέλει για αντικαταστάτη top ονόματος - Τρελά λεφτά!

Άγιαξ - Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Από τα αγαπημένα μεταγραφικά σενάρια αυτό που θέλει τον Αίαντα να ενδιαφέρεται για τον Βλαχοδήμο σε περίπτωση πώλησης του Αντρε Ονάνα. Κατ’ αρχάς, αυτή, η πώληση δηλαδή του 24χρονου Καμερουνέζου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η προ πανδημίας συμφωνία του «Αίαντα» με την Τσέλσι είναι πασιφανές πως δεν ισχύει πλέον, όπως άλλωστε και το αντίτιμο των +40 εκατ. ευρώ που αξίωναν οι πρωταθλητές Ολλανδίας για την παραχώρηση του βασικού τους τερματοφύλακα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ονάνα αγορά έχει, αφού το όνομα του φιγουράρει μεταξύ των υποψηφίων για τη διαδοχή του Ντοναρούμα στη Μίλαν, ακόμη και ως εναλλακτική επιλογή του Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα. Ετσι, εκτιμάται ως δεδομένο πως ακόμη με μεγαλύτερου προσδοκόμενου αντιτίμου θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Αγιαξ και συνεπώς, εύλογα βάσει του ρεπορταζιακού παρελθόντος, δημοσιεύματα στην Ολλανδία εξακολουθούν να φέρνουν τον διεθνή Ελληνα κίπερ στο στόχαστρο του «Αίαντα».

Δεν είναι αναληθή. Οντως ο Αγιαξ έχει τσεκάρει τον Βλαχοδήμο. Εδώ όμως μπαίνουν τα «αλλά». Το βασικότερο είναι πως δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Μπενφίκα, οι οποίες ακόμη και σε καθεστώς πανδημίες ξεπερνάνε τα 25-30 εκατ. ευρώ. Δεύτερο, είναι φυσιολογικό ο πρωταθλητής Ολλανδίας να μην αποτελεί ιδιαίτερο upgrade για τον ίδιο τον Βλαχοδήμο, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Και, όπως ο Ονάνα, έτσι και ο Ody  «παίζει» ακριβώς στις ίδιες αγορές! Το όνομα του κυκλοφορεί σε τοπ επίπεδο πλέον και θεωρείται δεδομένο πως σε περίπτωση που όπως εκτιμάται «ανοίξει» η αγορά των τερματοφυλάκων – διόλου απίθανο – τότε θα βρεθεί να παίζει «δυνατά» για ομάδα που σε ειδικό βάρος και οικονομική δυνατότητα σαφώς συγκινεί (τη δεδομένη στιγμή) περισσότερο από την προοπτική του Αγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Σφαιρόπουλου - Ατάκες με... ψωμί για Ολυμπιακό, Εθνική - Πρόσκληση-έπος προς Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags